Αυτό με την Λιβύη που πήρε όλη την ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδα κλπ. μέχρι την Κρήτη, να το προσέξουμε. Νομίζω ακολουθεί και η ίδια η Κρήτη σε λίγο...

Stan: «Ποτέ δεν ήμουν κάποιος που μπήκε ”μέσα στο κύκλωμα”»

«Με επέβαλε το κοινό με την αγάπη του στο μουσικό στερέωμα»

Stan: «Ποτέ δεν ήμουν κάποιος που μπήκε ”μέσα στο κύκλωμα”»

O Stan σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, επισημαίνοντας πως «ποτέ δεν ήμουν κάποιος που μπήκε ”μέσα στο κύκλωμα”.

Η καριέρα του, όπως εξήγησε ο τραγουδιστής, δεν βασίστηκε σε διασυνδέσεις, αλλά στη στήριξη των θαυμαστών του, τους οποίους ευγνωμονεί. Ο Stan διευκρίνισε επίσης ότι ποτέ δεν κυνηγούσε την επιτυχία ως αυτοσκοπό. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κυκλοφορεί τραγούδια, αν δεν τα πιστεύει.

Ειδικότερα, ο Stan δήλωσε: «Ποτέ δεν ήμουν κάποιος που μπήκε ”μέσα στο κύκλωμα”, αν θέλεις. Με επέβαλε το κοινό με την αγάπη του στο μουσικό στερέωμα. Και για αυτό θεωρώ ότι βρίσκομαι ακόμα εδώ και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που μου έχει δείξει απλόχερα την αγάπη τους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν τον απασχολούσε το κυνήγι της επιτυχίας. Όπως είπε: «Ποτέ δεν θα κυκλοφορούσα ένα τραγούδι αν δεν πίστευα ουσιαστικά ότι θα είναι επιτυχία. Ωστόσο, η επιτυχία εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες. Κάθε νέο τραγούδι είναι σαν μια ζαριά. Τη ρίχνεις κι αν κάτσει ασσόδυο ή εξάρες, εξαρτάται καθαρά από τον κόσμο, την τύχη και το timing. Κοιτώντας πίσω, πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί πάρα πολλές ζαριές μού έτυχαν εξάρες. Χαίρομαι γι’ αυτό αλλά ποτέ δεν το πήρα ως δεδομένο. Δουλεύω συνεχώς και επιδιώκω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.