ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Συνέχεια στη νέα «κόντρα» στη showbiz: Η ανάρτηση της Κ.Καινούργιου στον… «πόλεμο» με τη Σ.Μουτίδου

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μέσω... posts

Συνέχεια στη νέα «κόντρα» στη showbiz: Η ανάρτηση της Κ.Καινούργιου στον… «πόλεμο» με τη Σ.Μουτίδου

Σε μία νέα ανάρτηση, «όλο νόημα» προχώρησε αργά το απόγευμα της Κυριακής (23/10) η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τη νέα κόντρα που φαίνεται πως έχει ξεσπάσει με τη Σοφία Μουτίδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας με τη Δέσποινα Βανδή. Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο και απάντησε, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις, σχολιάζοντας τα posts που έκανε η μία για την άλλη.

Σήμερα, αργά το απόγευμα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram.

«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.