ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα τεράστια ποσά που έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες στις παραλίες του Survivor All Star

Θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου

Τα τεράστια ποσά που έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες στις παραλίες του Survivor All Star

Τέσσερις μήνες έχουν συμπληρωθεί  για το «Survivor All Star» και οι παίκτες δίνουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο (για το υπόλοιπο των 9 εβδομάδων που παραμένουν. Ο λόγος δεν είναι μόνο το μεγάλο έπαθλο, αλλά και τα 5.000 ευρώ που «ρέουν» κάθε εβδομάδα.

Μετά από 16 εβδομάδες παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου, Μάριος Πρίαμος, Νίκος Μπάρτζης, έχουν κερδίσει ήδη 80.000 ευρώ. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Μπόγδανος, Μελίνα Μεταξά, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Να σημειωθεί ότι -όποιος από τους παραπάνω μείνει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, αρχές Ιουλίου- θα βγάλει 125.000 ευρώ!

Γιώργος Κόρομι και η Ρία Κολοβού, που μπήκαν δύο εβδομάδες μετά τους προαναφερθέντες και την έναρξη του «Survivor All Star», έχουν συγκεντρώσει 70.000 ευρώ. Ο Νικόλας Αγόρου, από τους τελευταίους συμμετέχοντες που εισέβαλλε στο παιχνίδι, βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 45.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι πιο ευνοημένοι είναι το ζευγάρι του all star κύκλου, ο Σάκης και η Μαριαλένα. Και οι δύο μαζί έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 160.000, ένα ποσό που «ζαλίζει».

Εκτός των χρημάτων, από εδώ και στο εξής, θα βλέπουμε και μεγάλα έπαθλα όπως ταξίδια και ίσως και αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος δεν έχει ανακοινωθεί ποιο ακριβώς θα είναι το χρηματικό έπαθλο του τελικού ενώ φημολογείται ότι μπορεί να φτάσει και τις 200.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.