ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

World Travel Awards: Ανάμεσα στους υποψήφιους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς η Αθήνα

World Travel Awards: Ανάμεσα στους υποψήφιους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς η Αθήνα

Τα βραβεία World Travel Awards (WTA) γνωστοποίησαν τους υποψηφίους για την κατάκτηση των βραβείων, με την Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδας να βρίσκονται ανάμεσά τους.

Η πόλη της Αθήνας είναι υποψήφια στην κατηγορία «Europe’s Leading City Break Destination» ενώ και η Ακρόπολη συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για το καλύτερο αξιοθέατο.

Η Αθήνα είναι υποψήφια επίσης και στην κατηγορία «Europe’s Leading Meetings & Conference Destination 2021» και «Europe’s Leading Cruise Destination 2021».

Συνολικά η χώρα συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων για την κατηγορία με τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμού στην Ευρώπη (Europe’s Leading Destination 2021).

Επίσης Κρήτη, Κυκλάδες και Κύπρος συναγωνίζονται για τον καλύτερο νησιωτικό προορισμό ενώ η Κέρκυρα διεκδικεί τον τίτλο για τις καλύτερες παραλίες της.

Οι επαγγελματίες του ταξιδιού, τα μέσα ενημέρωσης και οι καταναλωτές καλούνται να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους ταξιδιωτικές εταιρείες, προορισμούς κλπ.

Οι κατηγορίες καλύπτουν όλο το φάσμα της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, και κυμαίνονται από ξενοδοχεία, θέρετρα και προορισμούς έως αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικούς πράκτορες. Τον πλήρη κατάλογο των κατηγοριών και των υποψηφίων για το πρόγραμμα 2021 μπορείτε να δείτε εδώ.

Το ευρύ κοινό και τα στελέχη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας έχουν δικαίωμα ψήφου ενώ ο υποψήφιος σε κάθε κατηγορία που λαμβάνει τις περισσότερες ψήφους θα ανακοινωθεί ως νικητής του World Travel Awards 2021.

Τα WTA γιορτάζουν φέτος 28 χρόνια παρουσίας. Ιδρύθηκαν το 1993 και πλέον αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της ποιότητας.

Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.