Αγκίστρι: Η γαλαζοπράσινη ειδυλλιακή παραλία του που θα θέλεις να επιστρέφεις!

Δυό-τρεις μέρες είναι ικανές να σε κάνουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να απολαύσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές

Αγκίστρι: Η γαλαζοπράσινη ειδυλλιακή παραλία του που θα θέλεις να επιστρέφεις!

Το Αγκίστρι είναι ένα πολύ κοντινός προορισμός στην Αθήνα που σου δίνει την δυνατότητα να ξεφύγεις έστω και για λίγο και να απολαύσεις τις ομορφιές του. Ένα μικρό νησί στο οποίο μπορείς εύκολα να μετακινηθείς στις παραλίες του, τα καφέ και τα εστιατόρια του.

Δυό-τρεις μέρες είναι ικανές να σε κάνουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να απολαύσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές. Αυτό που κάνει το Αγκίστρι να ξεχωρίζει είναι οι γαλαζοπράσινες εξωτικές παραλίες του με τα καθαρά νερά και τις υπέροχες ακρογιαλιές.

Μια από τις πιο αγαπημένες παραλίες στο Αγκίστρι είναι η Δραγονέρα. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και όχι άδικα καθώς πρόκειται για μια άκρως ειδυλλιακή παραλία με πρασινογάλανα νερά.

Δραγονέρα Αγκίστρι

Η ειδυλλιακή Δραγονέρα

Αυτό που θα σε μαγέψει από την πρώτη στιγμή είναι τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και τα δέντρα που μοιάζουν ή πολλές φορές και ακουμπούν στη θάλασσα.

Εκεί θα απολαύσεις τα ρηχά και καθαρά νερά αλλά και τη δροσιά από τα πεύκα που συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό. Γύρω της εκτείνεται ένα καταπράσινο πευκοδάσος.

Τα νερά είναι πεντακάθαρα, ενώ η αρμονία πεύκου-θάλασσας προσφέρει ένα χαλαρωτικό σκηνικό. Η παραλία έχει βότσαλο και υπάρχουν ξαπλώστρες όπως επίσης και μία καντίνα στην οποία θα βρείτε από καφέ μέχρι σουβλάκια!

Ανακαλύψτε τους μικρούς κόλπους τους οποίους μπορείτε να τους μετατρέψετε σε “ιδιωτικούς”, περνώντας έτσι ολόκληρη τη μέρα στην “ατομική σας παραλία”.

Παραλία Δραγονέρα Αγκίστρι

Πως θα την βρείτε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δραγονέρα βρίσκεται στην δυτική πλευρά του νησιού. Θα κατευθυνθείτε προς το Μεγαλοχώρι και μόλις το προσπεράσετε, μέσα απο μια πραγματικά καταπληκτική διαδρομή, θα βρείτε την παραλία Δραγονέρα εκεί που το μπλε της θάλασσας ενώνεται με το πράσινο στις πλαγιές. Αξίζει να απολαύσετε την διαδρομή και να πάρετε τον χρόνο σας γιατί πραγματικά τα τοπία είναι καταπληκτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.