ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναδρομή στο παρελθόν: Δείτε πως ήταν η Δήλος το καλοκαίρι του 1960 (βίντεο)

Το φιλμ ξεκινάει από το μνημείο των Ταύρων και συνεχίζει στην Στοά του Φιλίππου του Ε’.

Αναδρομή στο παρελθόν: Δείτε πως ήταν η Δήλος το καλοκαίρι του 1960 (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε ένα βίντεο από το καλοκαίρι του 1960 στην Δήλο.

Το φιλμ ξεκινάει από το μνημείο των Ταύρων και συνεχίζει στην Στοά του Φιλίππου του Ε’.

Η συνοδός του κινηματογραφιστή διαβάζει τον τουριστικό οδηγό, καθισμένη στα ερείπια που απέμειναν από τη μεγαλοπρέπεια του 3ου π.Χ. αιώνα.

Η περιήγηση στη Στοά του Φιλίππου συνεχίζεται περπατώντας στην Ιερά Οδό και περνώντας από την αγορά των Δήλιων που οδηγεί στο ιερό του Απόλλωνα.

Παρακολουθούμε λήψεις από το Άνδηρο των Λεόντων που προβάλουν απειλητικά τον όγκο τους και ακολούθως από την Οικία του Ερμή (2ου π.Χ. αιώνα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φιλμ κλείνει με την επίσκεψη στην οικία του Διόνυσου δίνοντας μας λήψεις του ψηφιδωτού, και την οικία της Κλεοπάτρας, με τελευταίο πλάνο στα αγάλματα της Κλεοπάτρας και του Διοσκουρίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.