Άσσος: Το πανέμορφο χωριό της Κεφαλονιάς που αξίζει να επισκεφθείτε

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες

Άσσος: Το πανέμορφο χωριό της Κεφαλονιάς που αξίζει να επισκεφθείτε

Ολόκληρη η Κεφαλονιά είναι γεμάτη όμορφα και γραφικά μέρη, πράσινα χωριά και κρυστάλλινα νερά. Ένα από τα πολλά και ξεχωριστά μέρη της Κεφαλονιάς είναι το χωριό Άσσος το οποίο βρίσκεται στην βορειοδυτική πλευρά του νησιού.

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα από τα πιο γραφικά και όμορφα χωριά της Κεφαλονιάς με τα παραδοσιακά σπίτια και το Κάστρο της Άσσου να μαγεύουν τον επισκέπτη.

Η Άσσος βρίσκεται πολύ κοντά στην πανέμορφη παραλία του Μύρτου και απέχει από το Αργοστόλι περίπου 30 χιλιόμετρα.

Αυτό που κάνει το χωριό να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι διατηρεί την παραδοσιακή επτανησιακή αρχιτεκτονική του στο μεγαλύτερο μέρος του έχοντας παράλληλα ένα μοναδικό φυσικό τοπίο.

Ένα παλιό μικρό βενετσιάνικο ψαροχώρι ήταν η Άσσος στα παλιά χρόνια. Σήμερα είναι ένα από τα ομορφότερα και γραφικά χωριά της Κεφαλονιάς με πολύχρωμα σπίτια και κρυστάλλινα νερά.

Εδώ συγκεντρώσαμε κάποιες φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ομορφιά του χωριού…
Δείτε τις…
Άσσος Κεφαλονιά
Άσσος Κεφαλονιά
Άσσος Κεφαλονιά
Άσσος Κεφαλονιά
Άσσος Κεφαλονιά
Άσσος Κεφαλονιά
Άσσος Κεφαλονιά
Άσσος Κεφαλονιά
Άσσος Κεφαλονιά
Άσσος Κεφαλονιά
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.