ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτό είναι το ωραιότερο νησί της Ελλάδας σύμφωνα με τους Γάλλους

Το πρόσφατο εντυπωσιακό αφιέρωμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Figaro».

Αυτό είναι το ωραιότερο νησί της Ελλάδας σύμφωνα με τους Γάλλους

Στα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας για να επισκεφτεί κανείς αυτό το καλοκαίρι συμπεριλαμβάνεται η Πάτμος σύμφωνα με το πρόσφατο εντυπωσιακό αφιέρωμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Figaro».

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως «η Πάτμος είναι το απόλυτο καταφύγιο της γαλήνης όπου ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος έγραψε το Βιβλίο της Αποκάλυψης. Ιδανικό για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αυτό το νησί διαθέτει πλήθος από πανέμορφες παραλίες και μέρη προσκυνήματος. Συνολικά 51 πλούσια διακοσμημένα μοναστηριακά συγκροτήματα, εκκλησίες, ερημητήρια και μοναστήρια συνδυάζονται για να δώσουν στην Πάτμο μια μοναδική πνευματική αύρα. Το βράδυ, κάτοικοι και επισκέπτες συναντιούνται στις πλατείες του λιμανιού της Σκάλας ή της Χώρας στην κορυφή του λόφου για να μοιραστούν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μέσα σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Επιπλέον ένα ακόμη καθιερωμένο διεθνές μέσο, το βρετανικό Readers Digest προτείνει την Πάτμο για διακοπές το 2023. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η Πάτμος είναι το Ιερό Νησί της Ελλάδας που κατακλύζεται από μυστηριακή ενέργεια. Πεζοπορία, τοπική κουζίνα και εξαιρετικές τουριστικές υπηρεσίες συνθέτουν έναν μοναδικό προορισμό για όσους επιζητούν την ποιότητα στο ταξίδι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πληρότητα στα ανοικτά καταλύματα άγγιξε το 100% τις ημέρες του Πάσχα, ενώ οι προοπτικές για το επικείμενο καλοκαίρι είναι πολύ θετικές. Η Πάτμος έχει πολλές πλευρές να ανακαλύψει κανείς, στοιχείο που τονίζουμε και στο αφήγημά μας», τόνισε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου, Νίκος Κουτούζος. Σημειώνεται πως τα δύο νέα αφιερώματα για το νησί της Αποκάλυψης ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμένων δημοσιογραφικών επισκέψεων με πρωτοβουλία του Δήμου Πάτμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.