ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτοί είναι οι 20 ομορφότεροι δρόμοι του κόσμου – Δύο ελληνικοί ανάμεσα τους

Δείτε αναλυτικά την λίστα

Αυτοί είναι οι 20 ομορφότεροι δρόμοι του κόσμου – Δύο ελληνικοί ανάμεσα τους

Μια βόλτα στο «πολύχρωμο» λιμάνι Σύμης και τα γραφικά Αναφιώτικα στενά της Πλάκας συγκαταλέγονται στους 20 ωραιότερους δρόμους του κόσμου.

Με κριτήριο την ιστορικότητά τους, την αρχιτεκτονική τους, ή απλά την γραφικότητα και την απλότητά τους, η λίστα αποτελείται από δρόμους σε μεγαλουπόλεις και στενά σοκάκια σε απομονωμένους προορισμούς, που μαγεύουν τον επισκέπτη και προσφέρονται για τέλειες… σέλφι!

Στην πρώτη θέση, μια βόλτα στο λιμάνι της Σύμης, όπου τα σπίτια φαίνονται σα να έχουν βγει κυριολεκτικά από πίνακα.

Δεύτερος στη λίστα ο πιο «πολυ- φωτογραφημένος» δρόμος του κόσμου, η Acorn Street στην Βοστώνη των ΗΠΑ

Ακολουθούν άλλοι 4 μαγευτικοί δρόμοι στη Νότιο Αφρική, το Μαρόκο, την Πορτογαλία και την Ιταλία και στην 7η θέση φιγουράρει ένα στενό από τα Αναφιώτικα στην Πλάκα.

«Σε πλήρη αντίθεση με τα πιο νεοκλασικά σπίτια της ελληνικής πρωτεύουσας, η μικροσκοπική περιοχή των Αναφιώτικων μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν από νησί» σχολιάζει ο συντάκτης του άρθρου.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα ώστε, αν ποτέ βρεθείτε σε κάποιον από τους παρακάτω προορισμούς, να κάνετε μία βόλτα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.