ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανικός Τύπος: Ποιο ελληνικό νησί προτείνει στους Γερμανούς για διακοπές (βίντεο)

«Aμμουδιές σαν ζάχαρη άχνη»

Γερμανικός Τύπος: Ποιο ελληνικό νησί προτείνει στους Γερμανούς για διακοπές (βίντεο)

Το Γερμανικό Δίκτυο Συντακτών RND, στο ένθετό του Reise Reporter, αποθεώνει το νησί της Μήλου και το προτείνει ως ιδανικό προορισμό στους Γερμανούς.

«Το ελληνικό νησί της Μήλου δεν έχει μόνο αμμουδιές σαν ζάχαρη άχνη, αλλά και παραλίες με έντονα χρώματα και τεράστιους βράχους που αξιοποιήθηκαν από πειρατές. Φάτε φρέσκο ψάρι στην ακροθαλασσιά ή εμπνευστείτε από τη θέα του ηλιοβασιλέματος».

Το άρθρο αναφέρει ονομαστικά τις δέκα πιο όμορφες παραλίες του νησιού, όπως την Καλογριά, το Σαρακήνικο, το Κλέφτικο, το Παλαιοχώρι, τα Μαντράκια, την Τρυπητή, και συστήνει τους αναγνώστες να θαυμάσουν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στην Πλάκα, την πρωτεύουσα.

«Η τοποθεσία της πόλης πάνω σε έναν ηφαιστειακό λόφο είναι ιδανική για να θαυμάσετε τα ηλιοβασιλέματα. Αν θέλετε ακόμη πιο εντυπωσιακή θέα, ανεβείτε στο λόφο που βρίσκεται το Κάστρο, το οποίο δεσπόζει πάνω από την Πλάκα.

Είναι εντυπωσιακό να βλέπει κανείς την ανατολή του ήλιου από εκεί και να ακούει τα κοκόρια να λαλούν στο βάθος».

Αλλά και στην ταξιδιωτική ρουμπρίκα της εφημερίδας die Welt διαβάζουμε ότι από την Αλόννησο μέχρι την Κρήτη στην Ελλάδα υπάρχει ένα κατάλληλο νησί για κάθε τύπο τουρίστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και επειδή η επιλογή δεν είναι εύκολη, η εφημερίδα παρουσιάζει πέντε νησιά για… κάθε γούστο: Αλόννησος, Κέρκυρα, Κρήτη, Σκόπελος και φυσικά η Μήλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.