Η απόλυτη κρουαζιέρα που πρόκειται να κρατήσει… τρία χρόνια – Οι ελληνικοί προορισμοί που θα επισκεφθεί

Οι κρατήσεις για την παγκόσμια κρουαζιέρα έχουν ήδη ξεκινήσει

Η απόλυτη κρουαζιέρα που πρόκειται να κρατήσει… τρία χρόνια – Οι ελληνικοί προορισμοί που θα επισκεφθεί

Η εταιρία Life at Sea Cruises ανακοίνωσε την πρώτη κρουαζιέρα στον κόσμο που θα κρατήσει τρία χρόνια και θα επισκεφθεί 135 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η mega-κρουαζιέρα – και το όνειρο κάθε ανθρώπου για πολυτελείς διακοπές εν πλω – θα αναχωρήσει την 1η Νοεμβρίου του 2023 από την Κωνσταντινούπολη, με το πλοίο MV Gemini,  χωρητικότητας 1.074 επισκεπτών και 400 καμπίνες.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και 8 ελληνικοί προορισμοί, που θα επισκεφθεί το κρουαζιερόπλοιο το 2016.

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2016, το MV Gemini θα καταπλεύσει στην Κέρκυρα και στη συνέχεια θα προσεγγίσει το Κατάκολο, τον Πειραιά, το Ηράκλειο, θα ακολουθήσει δρομολόγιο με σταθμούς την Αλεξάνδρεια, το Τελ Αβίβ και τη Λεμεσό .

Στις 18 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, θα επιστρέψει στην Ελλάδα με προσεγγίσεις σε Ρόδο, Σαντορίνη, Νάξο και Μύκονο.

Οι κρατήσεις για την παγκόσμια κρουαζιέρα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το αρχικό κόστος των 29.999 $ ετησίως αφορά μια τυπική εσωτερική καμπίνα.

Η πιο πολυτελής σουίτα στο πλοίο με μεγάλο μπαλκόνι κοστίζει 109.000 $ ετησίως.

Αν θέλετε κάτι πιο.. οικονομικό, μπορείτε να ταξιδέψετε σε στάνταρ καμπίνα, μόνο για ένα μήνα, στην τιμή των 2.499 $ το μήνα.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή

Τα πάντα, εκτός από τις εξωτερικές εκδρομές – όπως σε κάθε κρουαζιέρα.

Διαμονή και πλήρης διατροφή, διασκέδαση και ψυχαγωγία μέσα σε ένα απόλυτα πολυτελές περιβάλλον: Πισίνες, εστιατόρια, σπα, βιβλιοθήκες, αμφιθέατρο, καζίνο, κέντρο ευεξίας και 24ωρο δωρεάν νοσοκομείο, γυμναστήριο, όλα στα πόδια σας.

Επιπλέον, βασικές υπηρεσίες όπως το πλύσιμο των ρούχων προσφέρονται δωρεάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για όσους ενδιαφέρονται να συνδυάσουν δουλειά και διασκέδαση, το πλοίο διαθέτει ακόμα το πρώτο στο είδος του Business Center σε κρουαζιερόπλοιο, που διαθέτει δύο συνεδριακές αίθουσες, 14 γραφεία, μια βιβλιοθήκη, καθιστικό και καφέ, καθώς και οθόνες, συνεδριακό εξοπλισμό, εκτυπωτές και προσωπικό σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επισκεπτών του Business Centre.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.