ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κράτα σημειώσεις: Τα 23 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθείς μέσα στο 2022

Στην κορυφή της λίστας, βρίσκεται η Σαντορίνη

Κράτα σημειώσεις: Τα 23 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθείς μέσα στο 2022

Το περιοδικό Conde Nast Traveller, σε ειδικό αφιέρωμά του αναδεικνύει τα καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη μέσα στο 2022.

Στην κορυφή της λίστας, βρίσκεται (ποιο άλλο νησί θα μπορούσε να είναι) η Σαντορίνη. Η οποία, όπως υποστηρίζει το περιοδικό, πέρα από τις φυσικές ομορφιές της, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και για τον γαμήλιο τουρισμό.

Στο αφιέρωμα για τα καλύτερα νησιά του 2022 που έκανε το ταξιδιωτικό περιοδικό συγκαταλέγονται, επίσης, από τις Κυκλάδες η Μήλος, η Τήνος, η Αμοργός, η Νάξος, η Φολέγανδρος, η Σύρος, η Σέριφος, η Σίφνος και η Μύκονος.

Μάλιστα, για τη Μήλο, το περιοδικό σημειώνει ότι τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστή χάρη στις περιγραφές και μέσα από το instagram, που όπως αναφέρει:

«Είναι γεμάτο με πλάνα από τους κυματιστούς λευκούς βράχους στο Σαρακίνικο, την πράσινη τρύπα για κολύμπι στον Παπαφράγκα, τα πολύχρωμα σύρματα, ενώ τις καλύτερες φωτογραφίες θα τις βρείτε στο Κλήμα και στα Μανδράκια»

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις θερμές πηγές που αναβλύζουν στο νησί και το χαρακτηρίζει ως «είναι ζωγραφισμένο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ, για την Τήνο γράφει ότι απέχει μόλις 15 λεπτά από τη Μύκονο, αλλά δεν διακρίνεται για συνωστισμό τουριστών και προσθέτει πως διαθέτει 50 χωριά που συναγωνίζονται σε ομορφιά υπογραμμίζοντας ότι το νησί «είναι από θαύμα ανέγγιχτο».

Η λίστα με τα 23 καλύτερα νησιά για επίσκεψη το 2022

  1. Σαντορίνη
  2. Σύρος
  3. Νάξος
  4. Κέρκυρα
  5. Κεφαλονιά
  6. Σίφνος
  7. Ύδρα
  8. Μήλος
  9. Σέριφος
  10. Αμοργός
  11. Παξοί
  12. Κρήτη
  13. Ιθάκη
  14. Φολέγανδρος
  15. Μύκονος
  16. Τήνος
  17. Πάτμος
  18. Σύμη
  19. Αστυπάλαια
  20. Ζάκυνθος
  21. Ρόδος
  22. Σκιάθος
  23. Λευκάδα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.