Στην κορυφή της λίστας, βρίσκεται η Σαντορίνη

Το περιοδικό Conde Nast Traveller, σε ειδικό αφιέρωμά του αναδεικνύει τα καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη μέσα στο 2022.

Στην κορυφή της λίστας, βρίσκεται (ποιο άλλο νησί θα μπορούσε να είναι) η Σαντορίνη. Η οποία, όπως υποστηρίζει το περιοδικό, πέρα από τις φυσικές ομορφιές της, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και για τον γαμήλιο τουρισμό.

Στο αφιέρωμα για τα καλύτερα νησιά του 2022 που έκανε το ταξιδιωτικό περιοδικό συγκαταλέγονται, επίσης, από τις Κυκλάδες η Μήλος, η Τήνος, η Αμοργός, η Νάξος, η Φολέγανδρος, η Σύρος, η Σέριφος, η Σίφνος και η Μύκονος.

Μάλιστα, για τη Μήλο, το περιοδικό σημειώνει ότι τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστή χάρη στις περιγραφές και μέσα από το instagram, που όπως αναφέρει:

«Είναι γεμάτο με πλάνα από τους κυματιστούς λευκούς βράχους στο Σαρακίνικο, την πράσινη τρύπα για κολύμπι στον Παπαφράγκα, τα πολύχρωμα σύρματα, ενώ τις καλύτερες φωτογραφίες θα τις βρείτε στο Κλήμα και στα Μανδράκια»

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις θερμές πηγές που αναβλύζουν στο νησί και το χαρακτηρίζει ως «είναι ζωγραφισμένο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ, για την Τήνο γράφει ότι απέχει μόλις 15 λεπτά από τη Μύκονο, αλλά δεν διακρίνεται για συνωστισμό τουριστών και προσθέτει πως διαθέτει 50 χωριά που συναγωνίζονται σε ομορφιά υπογραμμίζοντας ότι το νησί «είναι από θαύμα ανέγγιχτο».

Η λίστα με τα 23 καλύτερα νησιά για επίσκεψη το 2022

 1. Σαντορίνη
 2. Σύρος
 3. Νάξος
 4. Κέρκυρα
 5. Κεφαλονιά
 6. Σίφνος
 7. Ύδρα
 8. Μήλος
 9. Σέριφος
 10. Αμοργός
 11. Παξοί
 12. Κρήτη
 13. Ιθάκη
 14. Φολέγανδρος
 15. Μύκονος
 16. Τήνος
 17. Πάτμος
 18. Σύμη
 19. Αστυπάλαια
 20. Ζάκυνθος
 21. Ρόδος
 22. Σκιάθος
 23. Λευκάδα