ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μυλοκοπή: Η διπλή παραλία που είναι ιδανική για τα καλοκαιρινά σας μπάνια – Πώς θα φτάσετε ως εκεί (βίντεο)

Απέχει 1 ώρα περίπου από την Αθήνα και 20 λεπτά από το Λουτράκι με αυτοκίνητο

Μυλοκοπή: Η διπλή παραλία που είναι ιδανική για τα καλοκαιρινά σας μπάνια – Πώς θα φτάσετε ως εκεί (βίντεο)

Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και πλέον ο υδράργυρος έχει αρχίσει να «αγγίζει κόκκινο», με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουμε φύγει ακόμη για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, να αναζητούμε παραλίες κοντά στην Αττική για να δροσιστούμε.

Μάλιστα, φεύγοντας μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων βρίσκεται η παραλία Μυλοκοπή η οποία απέχει 1 ώρα περίπου από την Αθήνα και 20 λεπτά από το Λουτράκι με αυτοκίνητο.

Η παραλία βρίσκεται σε ένα καταπληκτικό πευκόφυτο τοπίο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Στην ουσία πρόκειται για μια διπλή παραλία προφανώς προϊόν κάποιου αρχαίου σεισμού.

Η Μικρή Μυλοκοπή έχει μια πανέμορφη παραλία, αμμώδης με ψιλό χαλικάκι, τιρκουάζ πεντακάθαρα νερά και ένα καταπράσινο πευκοδάσος που προσφέρει την απαιτούμενη σκιά.

Συγκεκριμένα, προσφέρεται για μικρά σκάφη καθώς ο κολπίσκος είναι απάνεμος αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι δε διαθέτει ράμπα σκαφών.

Η Μεγάλη Μυλοκοπή, τώρα, έχει επίσης τιρκουάζ πεντακάθαρα νερά, μια μικρή παραλία με ψιλό χαλικάκι και σχιστόπλακες στο μεγαλύτερο μέρος της, ακόμα και μέσα στο βυθό.

Είναι ιδανική για ψάρεμα με καλάμι ή ψαροντούφεκο ή για εξερεύνηση του βυθού με μάσκα.

Πώς θα πάτε:

Αρχικά θα περάσετε από το Λουτράκι όπου θα προμηθευτείτε νερό και τρόφιμα διότι στον παράδεισο δεν υπάρχουν μαγαζιά ως γνωστό!

Στην συνέχεια θα συνεχίσετε την διαδρομή προς Περαχώρα στην διασταύρωση που θα συναντήσετε θα στρίψετε αριστερά προς Ηραίο και λίμνη Βουλιαγμένης, στην διασταύρωση 2χλμ περίπου πριν την λίμνη θα στρίψετε δεξιά προς Σκαλωσιά, θα συνεχίσετε τον δρόμο για 6 χλμ περίπου μέχρι να βρείτε στα αριστερά σας ένα χωματόδρομο που χάνεται στο δάσος, θα τον αναγνωρίσετε από μια δεξαμενή νερού πυροπροστασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν διαθέτετε Τζιπ 4χ4 θα φτάσετε στην παραλία, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητο στο δάσος και να συνεχίσετε περπατώντας διότι ο δρόμος είναι εξαιρετικά κακοτράχαλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.