ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο εμβληματικός φάρος Βρυσάκι και το απέραντο γαλάζιο που συνθέτει το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό (βίντεο)

Βρίσκεται περίπου πέντε χιλιόμετρα βόρεια από το Λαύριο

Ο εμβληματικός φάρος Βρυσάκι και το απέραντο γαλάζιο που συνθέτει το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό (βίντεο)

Το καλοκαίρι έφτασε και η ομάδα Up Stories μοιράστηκε ένα υπέροχο βίντεο που «μυρίζει» θάλασσα. Το βίντεο είναι γυρισμένο με drone στον Φάρο Βρυσάκι, κοντά στο Λαύριο.

«Το καλοκαίρι στην ομορφότερη χώρα του κόσμου έφτασε. Και αν ο τίτλος σας φαίνεται υπερβολικός τότε πως αλλιώς ένας γλάρος, ένας Φάρος και το απέραντο Ελληνικό γαλάζιο συνθέτουν μια από τις ομορφότερες εικόνες που έχει συλλάβει ποτέ φακός από drone.

Πόσοι άραγε να είναι αυτοί που δεν ζηλεύουν και δεν θα ήθελαν να είναι στην θέση του συγκεκριμένου γλάρου που από το νοτιότερο άκρο της Αττικής αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο;

Ο Φάρος Βρυσάκι κατασκευάστηκε το 1892. Το ύψος του πύργου του είναι 7 μέτρα και το εστιακό του ύψος είναι 23 μέτρα. Ο φάρος βρίσκεται περίπου πέντε χιλιόμετρα βόρεια από το Λαύριο στη θέση Βρυσάκι στην πάνω πλευρά του όρμου του Θορικού», αναφέρουν χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.