ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οι παραλίες με τα «κρυστάλλινα» νερά που βρίσκονται μια «ανάσα» από το κέντρο της Αθήνας

Αποτελούν ιδανικό προορισμό για στιγμές χαλάρωσης

Οι παραλίες με τα «κρυστάλλινα» νερά που βρίσκονται μια «ανάσα» από το κέντρο της Αθήνας

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν τις παραλίες που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, είτε πρόκειται να κάνουν μια μονοήμερη, είτε αν επιθυμούν να καθίσουν στην ξαπλώστρα για κάποιες ώρες.

Τα «κρυστάλλινα» νερά, οι αμμουδιές και τα ρηχά νερά τους τις καθιστούν ιδανικές για οικογενειακές αποδράσεις και, τόσο οι μεγάλοι, όσο και οι μικροί θα απολαύσουν κάθε στιγμή.

Παρακάτω βρήκαμε τις καλύτερες παραλίες για να απολαύσει κανείς την ηλιοθεραπεία σου, τον καφέ σου, τις βουτιές και τα παιχνίδια στην άμμο με τα παιδιά.

5 παραλίες ιδανικές για οικογένειες κοντά στην Αθήνα – Ρηχά νερά, τέλειες για παιχνίδια στην άμμο

Άγιος Σπυρίδωνας, Πόρτο Ράφτη

Η παραλία του Άγιου Σπυρίδωνα, είναι ιδανική για τα παιδιά αφού μπορούν να παίξουν ατελείωτα στην άμμο. Με καθαρά νερά και χωρίς να την πιάνουν οι αέρηδες, είναι μια από τις παραλίες που θα λατρέψετε και θα επισκέπτεστε συχνά οικογενειακώς.

Χάρακας

Για να φτάσεις ως την παραλία Χάρακας θα πάρεις τον παραλιακό δρόμο προς Σούνιο και φτάνοντας στα όρια της Κερατέας θα δεις την πινακίδα που γράφει «Παραδοσιακός οικισμός Χάρακα».

Θα αφήσεις το αυτοκίνητο σου και θα πας να απολαύσεις τις βουτιές σε πεντακάθαρα νερά. Εκεί, ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να περάσει όμορφα την ώρα παίζοντας στην αμμουδιά volley, ρακέτες και άλλα.

Ανάβυσσος

Στην παραλία της Αναβύσσου υπάρχουν ξαπλώστρες, οργανωμένα beach bars αλλά και σημεία που μπορεί κανείς να απλώσει τη δική του ομπρέλα, τις πετσέτες και τα κουβαδάκια του.

Τα νερά της παραλίας βαθαίνουν σιγά -σιγά, κάτι που την καθιστά ιδανική για μικρούς και μεγάλους.

Μικρό Καβούρι

Η παραλία Μικρό Καβούρι στη Βουλιαγμένης είναι κοντά στην Αθήνα και έχει τέλεια, δροσερά ρηχά νερά. Η άμμος είναι ιδανική για παιχνίδια και κατασκευή κάστρων ενώ ο ίσκιος από τα δέντρα είναι τα ωραιότερα spots της παραλίας τις ώρες που ήλιος είναι ψηλά και καίει.

Πευκόδασος Σχοινιά

Η γνωστή παραλία του Σχοινιά είναι πολύ αγαπητή και πολυσύχναστη. Η μεγάλη έκτασή της την καθιστά ιδανική για όλους και μπορείς, είτε να επιλέξεις το οργανωμένο σημείο της, είτε όχι. Είναι ρηχά τα νερά και η παραλία ιδανική για παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.