Οι συντάκτες του Conde Nast Traveller επιλέγουν τη Μήλο για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2022

Το δημοσίευμα αποθεώνει το νησί της Αφροδίτης για «τους ασβεστώδεις λευκούς βράχους και τα τιρκουάζ νερά της παραλίας στο Σαρακίνικο»

Οι συντάκτες του Conde Nast Traveller επιλέγουν τη Μήλο για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2022

Τη Μήλο επιλέγουν οι συντάκτες του Conde Nast Traveller για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2022 αποθεώνοντας το νησί της Αφροδίτης για «τους ασβεστώδεις λευκούς βράχους και τα τιρκουάζ νερά της παραλίας στο Σαρακίνικο».

Η Sophie Knight γράφει: «Η Μήλος ήταν στη λίστα μου εδώ και χρόνια και αυτό το καλοκαίρι επιτέλους επισκέπτομαι το πιο ήσυχο ηφαιστειακό νησί. Υπάρχουν πολλά σημεία για επίσκεψη, απόκρημνοι βράχοι με μυστικές παραλίες και πολύχρωμα ψαροχώρια. Μεταξύ της εξερεύνησης, της απόλαυσης σε φρέσκα θαλασσινά και της βαρκάδας τριγύρω, θα ξοδεύω το μερίδιο του χρόνου μου σε μια ξαπλώστρα».

Τίτλος του άρθρου είναι «Εκεί που οι συντάκτες του Condé Nast Traveller πηγαίνουν διακοπές αυτό το καλοκαίρι».

Πέρα από το πλέον έγκυρο βρετανικό ταξιδιωτικό Μέσο, η Μήλος μπορεί να προσδοκά οφέλη από τη συγκεκριμένη αγορά και από την πρόσφατη ψηφοφορία για τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας που ανέδειξαν οι αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Guardian, με τις περιγραφές τους να περιλαμβάνουν εντυπωσιασμό, αλλά ακόμα και συγκίνηση για τα ελληνικά τοπία. Στο σχετικό ρεπορτάζ ξεχωρίζει από τις Κυκλάδες η Μήλος που, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, συγκίνησε τους αναγνώστες της σημαντικής βρετανικής εφημερίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για απλό ρεπορτάζ ενός συντάκτη ή μια διαφημιστική καταχώρηση, αλλά για την αποτύπωση μιας έρευνας μεταξύ των εκατομμυρίων αναγνωστών της εφημερίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.