ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παραλία Καβάτζα: Βρίσκεται μια «ανάσα» από το κέντρο της Αθήνας και είναι ιδανική για τα πρώτα μπάνια

Καθαρά νερά, βότσαλο, ησυχία και αχινοί στη ρηχά που επιβάλλουν προσοχή ή, για μεγαλύτερη ασφάλεια, παπούτσια θαλάσσης

Παραλία Καβάτζα: Βρίσκεται μια «ανάσα» από το κέντρο της Αθήνας και είναι ιδανική για τα πρώτα μπάνια

Η παραλία Καβάτζα, είναι όνομα και… πράγμα, καθώς βρίσκεται μια «ανάσα» από το κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα να είναι ιδανική για μίνι απόδραση και ειδικά αυτές τις ημέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει.  

Αυτή η παραλία είναι για μυημένους και θυμίζει νησί. Είναι εύκολο να πάτε με αυτοκίνητο και φυσικά χρειάζεται καλή παρέα. Το φυσικό τοπίο θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Βρίσκεται μόλις μία ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Έτσι, λοιπόν, ανάμεσα στις πολλές «καβάτζες» οι κάτοικοι της Αττικής θα διαπιστώσουν με έκπληξη πως υπάρχει και μια παραλία που είναι όνομα και πράγμα Καβάτζα – έτσι θα τη βρούμε και στους χάρτες.

Η παραλία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου -αν έρχεστε από την παραλιακή, προσπερνάτε τον ναό- και δεν είναι εύκολα ορατή από τον δρόμο.

Αυτό που αξίζει να σημειώσετε είναι ότι, μόλις δείτε στ’ αριστερά σας την πινακίδα της ταβέρνας Συρτάκι, πρέπει να αναζητήσετε πάρκινγκ, κάτι όχι και τόσο εύκολο αφού στο σημείο αυτό ο δρόμος είναι στενός και τα ανοίγματα για να αφήστε το αυτοκίνητο περιορισμένα.

Γυρίζοντας με τα πόδια προς τα πίσω, προς το ναό του Ποσειδώνα δηλαδή, θα βρείτε ένα μικρό γεφυράκι με μεταλλικές μπάρες. Από εκεί θα αρχίσετε την κατάβασή στην παραλία -δεν είναι μακριά- που θα σας αποκαλυφθεί σταδιακά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθαρά νερά, βότσαλο, ησυχία και αχινοί στη ρηχά που επιβάλλουν προσοχή ή, για μεγαλύτερη ασφάλεια, παπούτσια θαλάσσης. Μία παραλία πραγματική καβάτζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.