ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πόρος: Το μικρό πράσινο νησί του Αργοσαρωνικού που κατακτά τους επισκέπτες (βίντεο)

Μοιάζει να «ξέφυγε» από την Πελοπόννησο

Πόρος: Το μικρό πράσινο νησί του Αργοσαρωνικού που κατακτά τους επισκέπτες (βίντεο)

Μία ανάσα από την Αθήνα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως ο Πόρος και η Ύδρα, ξεδιπλώνουν τις ομορφιές τους μόλις το πλοίο αρχίζει να προσεγγίζει το λιμάνι.

Ο Πόρος, το νησί του Αργοσαρωνικού μοιάζει να ξεκόλλησε από την Πελοπόννησο, Στο παρακάτω βίντεο ξεχωρίζουν τα πεντακάθαρα νερά με το γαλάζιο να ανακατεύεται με το πράσινο των λόφων σε ονειρεμένους κολπίσκους, ενώ συναναστρέφονται με φιλόξενους ντόπιους δοκιμάζοντας λιχουδιές σε σοκάκια.

Με σήμα κατατεθέν το ιστορικό του ρολόι, το νησί παρασύρει το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό στην αυθεντική του ταυτότητα και αποκαλύπτει τα μυστικά του. Γλυκές παραδοσιακές απολαύσεις, καφενεία, χώροι πολιτισμού και παραδοσιακές τέχνες όπως η υφαντική δίνουν τη σκυτάλη στις περιποιημένες αυλές των σπιτιών του νησιού, τις μαγευτικές παραλίες και τα μοναδικά αρχιτεκτονήματα μιας άλλης εποχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα μείγμα εικόνων που εκπλήσσει και κατακτά με την απρόσμενη γοητεία του τους επισκέπτες του, λίγη ώρα μακριά από την Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.