ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τόκιο: Η ιαπωνική πρωτεύουσα που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο (φωτο)

Η ομορφιά της ιαπωνικής μητρόπολης αποτυπώνεται στο μίγμα της παράδοσης και του πολιτισμού της περιοχής

Τόκιο: Η ιαπωνική πρωτεύουσα που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο (φωτο)

Με πληθυσμό που αγγίζει τα 13 εκατομμύρια, είναι εύκολο να «χαθείτε» στη βοή και την τεχνολογική ατμόσφαιρα του Τόκιο. Η ομορφιά της ιαπωνικής μητρόπολης αποτυπώνεται στο μίγμα της παράδοσης και του πολιτισμού της περιοχής που συνδυάζεται άψογα με τις νέες κατασκευές και τεχνολογίες.

Μέσω του προφίλ του Instagram, ο Ιάπωνας φωτογράφος Hiro Goto δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να απολαύσουν τους πολύχρωμους και πολυσύχναστους δρόμους του Τόκιο. Καταγράφει την πολυάσχολη ζωή των Ιαπώνων που βρίσκονται πάντα σε βιασύνη, δείχνοντας ταυτόχρονα όμως, την ζωντανή ατμόσφαιρα της πόλης.

Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο Perierga.gr - Τόκιο: Η πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.