«Travel and Leisure»: Στην κορυφή της λίστας η Μήλος και η Πάρος

Τα εν λόγω νησιά βρίσκονται επίσης στη λίστα με τα 25 καλύτερα νησιά παγκοσμίως

«Travel and Leisure»: Στην κορυφή της λίστας η Μήλος και η Πάρος

Το αμερικανικό περιοδικό «Travel and Leisure» κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ζήτησε, για την κατηγορία World’s Best Awards, από τους αναγνώστες του να βαθμολογήσουν πόλεις, νησιά, αεροπορικές εταιρείες κ.ά. βάσει της εμπειρία τους σε αυτά.

Την τιμητική τους στη λίστα είχαν δύο πανέμορφα ελληνικά νησιά τα οποία βρέθηκαν στη δεύτερη και την τρίτη θέση. Πρόκειται για τη Μήλο και την Πάρο, αντίστοιχα. Η λίστα συμπληρώθηκε με την Κρήτη στην 7η θέση και ακολουθούν η Σαντορίνη και άλλα νησιά, όπως η Κέρκυρα, η Μύκονος κ.α.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό, η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα να υπερηφανεύεται με επτά νησιά της να έχουν επαινεθεί, μεταξύ των οποίων η Μήλος, η Πάρος και η Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εν λόγω νησιά βρίσκονται επίσης στη λίστα με τα 25 καλύτερα νησιά παγκοσμίως, χάρη «στις φωτογενείς παραλίες, τα φρέσκα θαλασσινά και τους αρχαίους χώρους τους».

Σε δήλωση προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νότης Μαρτάκης, επικεφαλής της εταιρίας συμβούλων τουρισμού των Δήμων της Μήλου και της Πάρου τόνισε ότι η σημασία αυτής της διάκρισης αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία στην εποχή μας κατά την οποία, πέρα από την αριθμητική απόδοση των αφίξεων που ούτως ή άλλως είναι εντυπωσιακή στα δύο νησιά, το ζητούμενο είναι και η ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και είναι γνωστό ότι το αναγνωστικό κοινό του Travel and Leisure ανήκει στην υψηλή κατηγορία σε εισοδηματικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Συνεπώς, αυτό που μετράει με αυτή την ψηφοφορία είναι ότι η προσπάθεια αποδίδει και κάνει τη διαφορά» συμπλήρωσε ο κ. Μαρτάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.