ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τρεις απομονωμένες παραλίες στην Αττική αν θέλετε την… ησυχία σας

Για όσους επιθυμούν μοναξιά!

Τρεις απομονωμένες παραλίες στην Αττική αν θέλετε την… ησυχία σας

Πολλοί είναι εκείνοι που κάθε καλοκαίρι ψάχνουν για παραλίες ήρεμες, απόμερες, ανοργάνωτες και ειδυλλιακές ώστε να απολαύσουν ήσυχα το μπάνιο τους και να χαλαρώσουν…

Η αλήθεια είναι ότι στην Αττική δεν μπορείς εύκολα να βρεις την ήσυχη και απομονωμένη παραλία που φαντάζεσαι, χάρη στα social media και το internet που.. δεν αφήνουν τίποτα κρυφό αλλά αν ψάξεις καλά μπορείς να βρεις ανοργάνωτες παραλίες, μικρά λιμανάκια και κολπίσκους.

Όσο αφορά την Αττική, η Κερατέα διαθέτει όλα τα παραπάνω και είναι η περιοχή που πρέπει να πας αν ψάχνεις… την ησυχία σου. Αν δε, τις επισκεφτείς καθημερινή κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι κυριολεκτικά μόνος σου. Εδώ λοιπόν βρήκαμε 3 από αυτές για όσους επιθυμούν μοναξιά!

Πόρτο Εννιά

Πόρτο Εννέα Κερατέα

Αν και δεν πρόκειται για μια από τις πιο δυσπρόσιτες παραλίες εντός Αττικής, το Πόρτο Εννιά στην Κερατέα είναι ο ορισμός της ανοργάνωτης παραλίας και από τις ελάχιστες που μπορεί κανείς να πει ότι είναι πιο “ερημικές” και μυστικές. Σίγουρα λοιπόν πρόκειται για ερημική παραλία, τα σαββατοκύριακα ίσως όχι και τόσο, και εντελώς ανοργάνωτη. Για να πας εκεί πρέπει να έχεις εφοδιαστεί σωστά.

Βρωμοπούσι ή Καλοπήγαδο

Στα ανατολικά της Κερατέας, θα βρεις το Βρωμοπούσι ή Καλοπήγαδο. Αν και το όνομά του δεν είναι και θελκτικό, μη σε αποθαρρύνει, συνήθως οι πιο όμορφες παραλίες έχουν τα πιο περίεργα ονόματα. Εδώ θα βρεις μια καταπληκτική παραλία με πεντακάθαρα νερά και ψιλή άμμο.

Λιμανάκια Δασκαλιού

Λιμανάκια Δασκαλιού Κερατέα

Τα πιάνουμε σαν μια παραλία αλλά στην ουσία είναι τέσσερα λιμανάκια (Βίντζι, Βένιο, Ελιές, Αγία Μαρίνα). Όλες οι παραλίες έχουν άμμο και υπέροχα, γαλαζοπράσινα νερά. Τα δύο πρώτα λιμανάκια είναι οργανωμένα, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν beach bar με ξαπλώστρες. Το Τρίτο Λιμανάκι είναι η μικρότερη παραλία από τις άλλες δυο και η μόνη μη οργανωμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O βοριάς επηρεάζει την ευρύτερη περιοχή, οπότε όταν φυσάει συνήθως έχει κύμα. Τα νερά “αγκαλιάζουν” εντυπωσιακά βράχια στα οποία πολλοί προτιμούν να βάζουν την πετσέτα τους και να απολαμβάνουν τον ήλιο μακριά από τα πλήθη.

Κερατέα Δασκαλιό
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.