ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τριζόνια: Αυτό είναι το ελληνικό νησί που ήθελε να αγοράσει ο Α.Ωνάσης (βίντεο)

Λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής του αξίας έχει χαρακτηριστεί ως «Τοπίο Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους»

Τριζόνια: Αυτό είναι το ελληνικό νησί που ήθελε να αγοράσει ο Α.Ωνάσης (βίντεο)

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, πριν τον Σκορπιό, ήθελε να αγοράσει ένα άλλο νησάκι, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να το αποκτήσει.

Ο λόγος για τα Τριζόνια, το μεγαλύτερο νησί του Κορινθιακού κόλπου.

Η έκτασή του είναι μόλις 2,4 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο, γεμάτο με ελιές, αμυγδαλιές, αμπέλια, φραγκοσυκιές, δενδροκυπάρισσα, πυκνούς σχίνους, πουρνάρια και ευκαλύπτους.

Λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής του αξίας έχει χαρακτηριστεί ως «Τοπίο Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους».

Το νησί διαθέτει τρεις υπέροχες παραλίες και περίπου 60 μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι ζουν εκεί μακριά από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας.

Όταν λοιπόν πριν από πολλά χρόνια ο Αριστοτέλης Ωνάσης επιχείρησε να το κάνει δικό του, τους βρήκε απέναντί του.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, οι ντόπιοι του απάντησαν πως «ο παράδεισος δεν πουλιέται», με τον Ωνάση να αποχωρεί από το νησί και να κατευθύνεται προς το Ιόνιο, προκειμένου να αγοράσει τον Σκορπιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάπως έτσι, τα Τριζόνια έμειναν «ανοιχτά» για όλους. Εκεί θα βρεις ταβερνάκια με φρέσκο ψάρι πάνω στο κύμα, ελάχιστα καταλύματα και σίγουρα αν ψάχνεις κάτι ήρεμο για τις διακοπές σου, θα δικαιωθείς με τη συγκεκριμένη επιλογή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.