ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Τέλος» στις φήμες περί χωρισμού έβαλαν Ι.Τούνη & Δ.Αλεξάνδρου – Η κοινή εμφάνιση στο πάρτι της Δ.Αλεξανδράκη (φώτο)

Το ζευγάρι χόρευε αγκαλιά

«Τέλος» στις φήμες περί χωρισμού έβαλαν Ι.Τούνη & Δ.Αλεξάνδρου – Η κοινή εμφάνιση στο πάρτι της Δ.Αλεξανδράκη (φώτο)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, διέψευσαν τις φήμες περί χωρισμού, καθώς το βράδυ της Τετάρτης έδωσαν το «παρών» στα γενέθλια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι πέρασε μια μικρή κρίση στη σχέση τους, όμως όπως όλα δείχνουν, την ξεπέρασαν γρήγορα. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Ωστόσο, το πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη τους έφερε ξανά κοντά, όπως μπορεί να δει κανείς στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media.

Τι πιστεύετε ότι σηματοδοτούν για τους θεσμούς της Εκκλησίας και της Δικαιοσύνης η βάπτιση των gay στην Βουλιαγμένη και η αποφυλάκιση Λιγνάδη;

  • Εκσυγχρονισμό (4%, 654 Votes)
  • Ντροπή (18%, 3.060 Votes)
  • Αναβάθμιση (1%, 249 Votes)
  • Εξευτελισμό (76%, 12.875 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.838

Loading ... Loading ...

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες αφού εθεάθησαν να πίνουν μαζί καφέ στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με πληροφορίες του λογαριασμού soula glamorous, έδωσαν το παρών στα γενέθλια της καλής τους φίλης και γειτόνισσας, Δήμητρας Αλεξανδράκη. Εκεί βρισκόταν και ο διακοσμητής και φίλος τους, Στέφανος Μεντεντζής.

Ο Στέφανος λοιπόν, απαθανάτισε το ζευγάρι, ενώ χόρευε αγκαλιά και ανάρτησε το βίντεο σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας πάνω: «Παιδάκια μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.