ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θα την αναγνωρίζατε; – Δείτε την 19χρονη Claudia Schiffer να ποζάρει με νάζι στο φακό (φώτο)

Προκάλεσε «σεισμό» στο Instagram

Θα την αναγνωρίζατε; – Δείτε την 19χρονη Claudia Schiffer να ποζάρει με νάζι στο φακό (φώτο)

«Σεισμό» στο Instagram, προκάλεσε το τοπ μόντελ από τα 90s Claudia Schiffer, καθώς δημοσίευσε στο λογαριασμό της μια ρετρό ανάρτηση στην οποία ποζάρει σε ηλικία 19 ετών, στο τέλος της δεκαετίας του ‘80.

Με εμπριμέ ολόσωμο μαγιό, χαρακτηριστικό της μόδας της εποχής, λίγο πιο γεμάτη από ό,τι σήμερα αλλά πανέμορφη ούτως ή άλλως, ποζάρει σε ένα τοιχάκι «χαλαρώνοντας στον ήλιο, γύρω στα 1989» όπως σχολιάζει στη λεζάντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Αύγουστο, το μοντέλο επισκέφτηκε την Ελλάδα και βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στο Πόρτο Χέλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.