ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι δουλειά κάνει σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου; (φώτο)

Είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1

Τι δουλειά κάνει σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου; (φώτο)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, φαίνεται πως έχει «ανοίξει» μια νέα σελίδα στη ζωή της.

Η ξανθιά περσόνα είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, τη χρονιά όπου είχε αναδειχθεί «Σταρ Ελλάς» η Ολυμπία Χοψονίδου.

Έκτοτε έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα για διαφορετικούς λόγους. Τελευταία, είχε βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της κόντρας της με τον Μένιο Φουρθιώτη τον οποίο είχε κατηγορήσει για κλοπή χρημάτων.

Πλέον η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει αφήσει πίσω της όλα αυτά.

Όπως ενημέρωσε η ίδια μέσω απαντήσεων σε story στο Instagram ασχολείται επαγγελματικά με τους χώρους διαμονής. Πιο συγκεκριμένα, απάντησε ότι είναι εισοδηματίας και διαθέτει ξενοδοχεία.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν έκανε πλάκα ή όντως έχει επενδύσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Παράλληλη, διαθέτει προφίλ και σε γνωστή πλατφόρμα πώλησης προσωπικού υλικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.