ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

TikToker «κατέστρεψε» τη παιδική μας ηλικία: Αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από την ιστορία του Μπομπ Σφουγγαράκη (βίντεο)

«Μου πήρε 10 χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι οι χαρακτήρες του Μπομπ Σφουγγαράκη αντιπροσωπεύουν διάφορες διαταραχές»

TikToker «κατέστρεψε» τη παιδική μας ηλικία: Αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από την ιστορία του Μπομπ Σφουγγαράκη (βίντεο)

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης ήταν σίγουρα ένα παιδικό που σημάδεψε τα παιδικά χρόνια πολλών ανθρώπων.

Ωστόσο, ένα TikTok που έγινε πρόσφατα viral, αποκαλύπτει μια θεωρία σχετικά με το τι «αντιπροσωπεύουν» οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων της σειράς και άφησε άναυδους τους παλιούς θαυμαστές.

@asheleyspam How did we not notice these things sooner? 🦀 #sponegbobsquarepants #spongebob #conspiracy #fypシ ♬ never slowed – slowedaudios🖤🤍

Στο βίντεο, ο @asheleyspam, ο οποίος αυτοαποκαλείται «θεωρητικός συνωμοσίας»,  φαίνεται να λαχανιάζει σοκαρισμένος καθώς το κείμενο στην οθόνη έγραφε: «Μου πήρε 10 χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι οι χαρακτήρες του Μπομπ Σφουγγαράκη αντιπροσωπεύουν διάφορες διαταραχές».

Στη συνέχεια, περνάει από κάθε χαρακτήρα και περιγράφει ποια πιστεύει ότι είναι η «διαταραχή» τους.

Πρώτος ήταν ο ίδιος ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο οποίος προφανώς αντιπροσωπεύει κάποιον με διάσπαση προσοχής, ενώ ο γείτονάς του, ο Καλαμάρης, απεικονίζει την κατάθλιψη.

Για τον ροζ αστερία και καλύτερο φίλο του Μπομπ Σφουγγαράκη, τον Πάτρικ , διατύπωσε τη θεωρία ότι αντιπροσωπεύει το σύνδρομο Down, ενώ ο κύριος Καβούρης ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Krusty Krab όπου εργάζεται ο Μπομπ Σφουγγαράκης, έχει ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας.

Ο εχθρός του Μπομπ Σφουγγαράκη, ο Πλάνκτον, χαρακτηρίστηκε ως άτομο με διπολική διαταραχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.