ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«J2US»: Το μήνυμα του Κ.Φραγκολιά λίγο μετά την αποχώρησή του (φώτο)

«J2US»: Το μήνυμα του Κ.Φραγκολιά λίγο μετά την αποχώρησή του (φώτο)

Από το χθεσινό live του «Just The Two Of Us», αποχώρησαν ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μαντώ.

Παρόλο που εμφανίστηκαν πρώτοι στο τέταρτο live του μουσικού σόου του ALPHA, στην κατάταξη του κόσμου ήρθαν τελευταίοι.

Μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό, ο ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram τρεις φωτογραφίες, όπου ο ίδιος τραγουδά με την Μαντώ στην σκηνή του «J2US».

Τα εν λόγω στιγμιότυπα συνόδευσε με ένα κείμενο:

«Τελικά αυτό δεν πήγε καλά. Όπως και να έχει, ευχαριστούμε όλους όσους μας στάθηκαν, μας εμψύχωσαν, μας έστειλαν μηνύματα και φυσικά μας ψήφισαν.

Δεν νιώθω αδικημένος, γιατί ένας άνθρωπος, δυο, τρεις, άντε πέντε μπορούν να σε αδικήσουν. Τόσος κόσμος, όμως, όχι. Τώρα αν η παιδεία μας είναι τέτοια που να μην επικροτεί ότι το καλύτερο, δεν το ξέρω. Σίγουρα, όμως, είναι μία άλλη ιστορία.

Κρατάω μόνο τα καλά, γιατί ειλικρινά μόνο καλά υπήρξαν. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, με μία υπέροχη, αξιόλογη, υπερταλαντούχα, υπερφωνάρα, καπετάνισσα, που δεν θα μπορούσα να είχα καλύτερη.

Μαντώ σε ευχαριστώ πολύ. Νιώθω μεγάλη τιμή και ευλογία που σε γνώρισα. Εις το επανιδείν».

Με τη σειρά της, η Μαντώ σχολίασε την ανάρτησή του, σημειώνοντας:

«Κώστα μου σε υπερευχαριστώ!! Με συγκινείς πάρα πολύ. Είσαι υποκειμενικά και αντικειμενικά ο καλύτερος του show. Ο κόσμος δεν ξέρω με τι κριτήριο ψηφίζει, αλλά σίγουρα το Just θα είναι πολύ λιγότερο χωρίς εσένα. Εγώ ένα έχω να πω. Πως γνώρισα και συνεργάστηκα με έναν υπέροχο άνθρωπο και απέκτησα έναν σπουδαίο φίλο. Και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Πάμε για άλλα αγαπημένε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, ο ηθοποιός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, εκφράζοντας τα συναισθήματά του μετά την αποχώρησή του από το «Just The Two Of Us». «Στεναχωρηθήκαμε που φύγαμε, αλλά δεν νιώθουμε αδικημένοι», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.