ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μαζεύτηκε» η Μάρα Μεϊμαρίδη: Η δημόσια συγγνώμη στον Χρήστο Σαντικάι μετά τη «χοντράδα» περί… ράτσας

Το «πήρε πίσω» μετά τις αντιδράσεις

«Μαζεύτηκε» η Μάρα Μεϊμαρίδη: Η δημόσια συγγνώμη στον Χρήστο Σαντικάι μετά τη «χοντράδα» περί… ράτσας

Η απαράδεκτη ερώτηση της Μάρας Μεϊμαρίδη στη Λάουρα Νάργες για τον Χρήστο Σαντικάι περί… ράτσας εξαγρίωσε τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συγγνώμη βέβαια ήρθε μετά το σάλο γύρω από το όνομά της για ακόμα μια φορά και συνοδεύτηκε με… οδηγίες για το πως έπρεπε να αντιδράσει η σύντροφός του Λάουρα Νάργες και δικαιολογίες.

Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το Happy Day ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον τραγουδιστή. «Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα, γιατί ρώτησα “what race” είναι αυτός ο άνθρωπος. Το “Σαντικάι” μου θύμισε το “Σαν ντιάγκο”. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε οπότε πίστεψα πως είναι από Αμερική πλευρά. Έπρεπε η κοπέλα να μου απαντήσει “Όχι, είναι European”» είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Δεν αισθάνθηκα ότι η Λάουρα Νάργες ήρθε σε δύσκολη θέση, αλλά ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά με το human race. Άνοιξε το google και θα σου βγάλει το human races και θα σου βγάλει επιστημονικά αυτό που λέμε “ράτσες των ανθρώπων”» κατέληξε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Κρατάω την πρόθεση της απολογίας και της συγγνώμης. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί ο φυλετισμός κάποια στιγμή εξισώθηκε με τον ρατσισμό και γι’ αυτό σταματήσαμε να μιλάμε και για ράτσες» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος του βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.