ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Home Alone: Aυτό που δεν πρόσεξε κανείς – Viral 31 χρόνια μετά

Home Alone: Aυτό που δεν πρόσεξε κανείς – Viral 31 χρόνια μετά

Δεκέμβριος, η σωστή στιγμή για να παρακολουθήσετε ξανά το Home Alone. Και όσο ετοιμαζόμαστε να δούμε το χριστουγεννιάτικο classic του 1990, μερικοί άνθρωποι εντόπισαν ένα σημαντικό «spoiler» που τους είχε περάσει στο παρελθόν απαρατήρητο.

Πολλοί δεν είχαν παρατηρήσει ότι ο αστυνομικός που επισκέπτεται το σπίτι στην αρχή της ταινίας είναι στην πραγματικότητα ένας από τους ληστές…

Τα σχόλια στα social media :

Ένας χρήστης έγραψε: «Χμμμμμμ γιατί μόλις τώρα ανακαλύπτω ότι ο αστυνομικός στο Home Alone είναι επίσης Ο ΛΗΣΤΗΣ;» και έτσι ξεκίνησε ένα κύμα post!»
Ένας άλλος έγραψε: «Πόσο χρονών ήσουν όταν έμαθες ότι ο μπάτσος στην αρχή του σπιτιού είναι μόνος του ληστή; Γιατί το έμαθα πριν από περίπου δύο λεπτά».

«Μόλις έμαθα ότι ο αστυνομικός στο σπίτι μόνος του ήταν απλώς ένα τέχνασμα για τον ληστή… », πρόσθεσε ένας χρήστης.

«Βλέπω μόνος στο σπίτι για 50η φορά και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ ότι στην αρχική σκηνή, όταν ο αστυνομικός έρχεται να ελέγξει το σπίτι, αυτός ο αστυνομικός είναι επίσης ο ληστής!» είπε ένας άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.