ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Γ.Κατσαούνης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης – Συνελήφθη λίγο πριν μπει στο Survivor

Τεράστιες οι ευθύνες του ΣΚΑΪ

Ο Γ.Κατσαούνης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης – Συνελήφθη λίγο πριν μπει στο Survivor

Την ώρα που η Ελλάδα είναι σοκαρισμένη από την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, στο οποίο όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr εμπλέκεται γνωστός παίκτης ριάλιτι.

Ο λόγος για τον «αγρότη» του Survivor, Γιώργο Κατσαούνη, τον οποίο μια 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι της επιτέθηκε και προσπάθησε να την παρασύρει στο σπίτι του. Όταν έγινε η επίθεση, το κορίτσι δεν τον γνώριζε και τον έβλεπε για πρώτη φορά, καθώς όλα συνέβησαν λίγο πριν ο ίδιος μπει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο ως παίκτης της ομάδας των Μαχητών, ο Γιώργος Κατσαούνης συνελήφθη στα Φάρσαλα έπειτα από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 16χρονης.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της η ανήλικη, ενώ επέστρεφε από διασκέδαση στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, ο Γιώργος Κατσαούνης την άρπαξε από την κουκούλα και την εξανάγκασε να καθίσει σε ένα παγκάκι, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, θωπεύοντάς την στους μηρούς της στο ύψος των γοφών και προτρέποντάς την ταυτόχρονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για «να της κάνει μασάζ»!

«Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν» επιβεβαίωσε η δικηγόρος Μαρία Γαλλιού που εκπροσωπεί την ανήλικη.

Μετά τη μήνυση σε βάρος του 28χρονου παίκτη του reality του ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί της Παρασκευής 3ης Δεκεμβρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λάρισας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

O «τσακατσούκας» να θυμίσουμε ότι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο Survivor, λόγω του ερωτικού ειδυλλίου του με την Μαριέλλα Κουρεντή, με την οποία έδινε φιλιά στην πισίνα.

Oι ευθύνες του ΣΚΑΪ βεβαίως είναι τεράστιες, καθώς αφήνει έναν άνθρωπο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης να γίνεται πρότυπο για τη νεολαία. Η παραγωγή άραγε δεν ζητά κάποιο μητρώο από τους παίκτες; Δεν ελέγχει ποιος είναι ο άνθρωπος που θα βάλει στο ριάλιτι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.