ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

H «σκοτεινή» πλευρά του παιχνιδιού: Ένας θάνατος και μια αυτοκτονία στο γαλλικό Survivor (βίντεο)

H «σκοτεινή» πλευρά του παιχνιδιού: Ένας θάνατος και μια αυτοκτονία στο γαλλικό Survivor (βίντεο)

Το Survivor έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων τηλεθεατών και με τη δημοτικότητά του να αυξάνεται, πολλοί αναρωτιούνται τι κινδύνους κρύβει το συγκεκριμένο ριάλιτι για τους παίκτες. Η Γαλλία θρηνεί κιόλας δύο απώλειες από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πιο αναλυτικά, πριν από τρία χρόνια, ένας παίκτης έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της πρώτης κιόλας μέρας γυρισμάτων στην Καμπότζη, ενώ ο γιατρός πρώτων βοηθειών που συνόδευε την αποστολή αυτοκτόνησε, ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από μερίδα του Τύπου. Αν και ο παίκτης πέθανε από φυσικά αίτια, ο γιατρός ήταν εκείνος που θεωρήθηκε υπεύθυνος, αν και έκανε ό,τι μπορούσε για να τον σώσει. Οι δύο θάνατοι είχαν ως αποτέλεσμα το reality επιβίωσης να μπει στον «πάγο».

Το Survivor ως τηλεοπτικό φαινόμενο σε διεθνές επίπεδο θα μπορούσε να μελετηθεί ως ένα «πείραμα» που διερευνά τις οργανικές και τις ψυχολογικές επιπτώσεις της απομόνωσης των συμμετεχόντων σε ένα έρημο νησί, όπως επίσης και τις συνέπειες του υποσιτισμού ή της κακής διατροφής στον οργανισμό τους.

Και στο ελληνικό Survivor υπάρχει ανησυχία για συγκεκριμένους παίκτες, κυρίως για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος έχει λιποθυμήσει αρκετές φορές, αλλά και για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία έχει μείνει αποστεωμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.