(Αρχικό κείμενο: 7:35)

Την κατρακύλα έχει πάρει η ομάδα των κόκκινων, των Διασημων δηλαδή. Οι ήττες απανωτές και οι απώλειες αναμενόμενες.

Μετά το χθεσινό συμβούλιο, στη σέντρα βρέθηκαν Γιάννης Δρυμωνάκος- ο άνθρωπος κολυμπάω πιο γρήγορα απο τη σκιά μου, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος- ο ανθρωπος Κατηχητικού του παιχνιδιού και φυσικά η μια και μοναδική Ντίνα Σπυροπούλου, ναι βρέθηκε για τέταρτη φορά προτεινόμενη!

Με συνοπτικές διαδικασίες περάσαμε στο αγώνισμα. Απαιτητικό με πολύ κολύμπι, ανέβα, κατέβα. Μοναδική στιγμή το κολύμπι της Σπυροπούλου αλά βατραχάκι και η στιγμή που ξαπόσταινε στα πόδια της Δαλάκα.

Οι Μαχητές πολύ δυνατοί και πάρα πολύ γρήγοροι!

Κάνανε πολύ εύκολα το 10-3 !!! Το λές ότι τους αφανίσανε!

Το έπαθλο εκδομούλα και κάτι σαλαμάκια!

Συμβούλιο του νησιού

Ο Μουρούτσος! Αυτός ο άνθρωπος αυτός. Ένας ολυμπιονίκης που μας γέμισε υπερηφάνεια, εχθές κρατήθηκε και δεν άρχισε τις ανακρίσεις του προχθεσινού συμβουλίου.

Το κλίμα βαρύ. Η ομάδα των μαχητών εβγαλε το καπέλο στη Σπυροπούλου. Είναι ο αδύναμος κρίκος, το ξέρει αλλά το bulling που δέχεται είναι άνευ προηγουμένου!

Στο αεροπλάνο της επιστροφής βρίσκεται ήδη ο Γιάννης Δρυμωνάκος! Ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε χθες και καλύτερα που εγινε ετσι γιατί λογω προβλήματος υγείας θα εγκατέλειπε πιο νωρίς οικειοθελώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!