Με μια ανάρτηση όλο νόημα σχολίασε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha Αντώνης Σρόιτερ, το γεγονός ότι 29.500 ψηφοφόροι (ποσοστό 0,5%) επέλεξαν για αυτές τις ευρωεκλογές να ψηφίσουν το κόμμα «Ελλήνων Συνέλευσις» του «φίλου του» (όπως τον αποκαλεί), Αρτέμη Σώρρα.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του παλιότερα τον Αρτέμη Σώρρα στην εκπομπή του «Αυτοψία», σε μια… σουρεαλιστική συνέντευξη όπου ο δεύτερος δεν δίσταζε να απειλεί τον Αντώνη Σρόιτερ, κάθε φορά που αυτός τον «στρίμωχνε» με κάποια ερώτηση. «Θα έχεις φορτώματα», ήταν η φράση που επαναλάμβανε ο γνωστός «εθνοσωτήρας» στον παρουσιαστή, κάθε φορά που δέχονταν κάποια ενοχλητική ερώτηση.

">

«Το 0,5 όσων ψήφισαν, 29.500 άνθρωποι που κυκλοφορούν δίπλα μας, ψήφισαν τον φίλο μου που βρίσκεται προφυλακισμένος. Όλοι αυτοί, πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουμε τίποτα, γιατί ο φίλος μου θα βγει κάποια στιγμή, θα μας δώσει το ένα τρις ευρώ που έχει, και θα σωθούμε. Αυτά…», σχολίασε στο instagram ο Αντώνης Σρόιτερ ανεβάζοντας φωτογραφία από τη συνέντευξη με hashtag…#densozomastemetipota.

Δείτε το σχόλιο του Αντώνη Σρόιτερ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!