ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αγνώριστη: Δείτε πως είναι σήμερα η «Σάσα» από τη σειρά «Dolce Vita» (φωτο)

Αγνώριστη: Δείτε πως είναι σήμερα η «Σάσα» από τη σειρά «Dolce Vita» (φωτο)

Το σήριαλ Dolce Vita ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα του τηλεοπτικού κοινού και οι ηθοποιοί που συμμετείχαν άφησαν εποχή με τους ρόλους τους:

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ως Σάσα Παπαδήμα, ήταν το αχόρταγο θηλυκό που είχε μεγάλη αδυναμία στους άντρες σε αντίθεση με την συνεσταλμένη κολλητή της Άννα Παπαγιωτοπούλου που είχε το ρόλο της Χριστίνας Μαρκάτου. Οι ατάκες της Σάσας Παπαδήμα έχουν γράψει ιστορία αφού προκαλούσαν άφθονο γέλιο.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την 70χρονη ηθοποιό στη Συνέντευξη τύπου για την θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» και είναι όπως πάντα στα καλύτερά της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.