X- Factor – Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μπορώ να πω κάτι καλό γι’ αυτό που άκουσα» (βίντεο)

X- Factor – Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μπορώ να πω κάτι καλό γι’ αυτό που άκουσα» (βίντεο)

Στη σκηνή του X Factor εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντζούρης από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου. Ο 31χρονος τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία του Θέμη Αδαμαντίδη “Στην καρδιά” και όλοι περίμεναν ότι θα είναι πολύ καλός και θα ξεσηκώσει το πλατό. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν έτσι.

«Σε ένιωσα άνευρο και αμήχανο, δεν έδωσες το 100% της δύναμής σου στο ρεφρέν. Και αυτό το τραγούδι θέλει ξέσπασμα. Περιμένω πολλά περισσότερα από σένα γιατί πραγματικά μου αρέσει η χροιά σου», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Βλέπω στις σημειώσεις μου ότι σε μια προηγούμενη ακρόαση, σου είπα ότι δεν σε κολακεύει το τραγούδι και είναι πάνω από τις δυνατότητές σου. Και σε μια άλλη ακρόαση που σε άκουσα, σου είπα ότι τραγουδάς σωστά, αλλά μάλλον στο πρώτο live θα σου κοπούν τα πόδια. Κάπως έτσι ήταν. Δεν ήταν καλό, θα το ακούσεις και μόνος σου μετά, δεν ήταν καλό. Δεν μπορώ να σου πω κάτι καλό γι’ αυτό που ακούω, συγγνώμη», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Πιστεύω πολύ στον Γιάννη, έχει μια πάρα πολύ ωραία και τρυφερή φωνή. Βάσει της απειρίας του, θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ ωραίος. Δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής», σχολίασε η coach του, Μελίνα Ασλανίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.