ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΜasterChef: Γιατί λείπει ο Τιμολέοντας από το νέο τρέιλερ; (φωτο-βίντεο)

ΜasterChef: Γιατί λείπει ο Τιμολέοντας από το νέο τρέιλερ; (φωτο-βίντεο)

Το δεύτερο τρέιλερ του MasterChef 4 είναι γεγονός, με τους τρεις κριτές σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και μια πλειάδα παλιών παικτών από τις τρεις προηγούμενες σεζόν.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βγαίνουν από το μικροσκοπικό βεραμάν «500», στο ολόφρεσκο τρέιλερ για το MasterChef, και κατευθύνονται σε μια καντίνα για βρόμικο. Εκεί, ο καντινιέρης κρύβει στο πίσω μέρος του φορτηγού ένα δωμάτιο γεμάτο MasterChef.

Για την ακρίβεια 12 παίκτες από τα τρία προηγούμενα MasterChef αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν τα πειραγμένα σάντουιτς των κριτών. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουμε τη Σπυριδούλα, σε περίοπτη θέση μπροστά – μπροστά, τον Χρήστο Μπάρκα (περισσότερο γνωστό και «Κρατς), ο Σάββας και Χρήστος από τη δεύτερη σεζόν, ο Τσίκιλης, η Ασημίνα, αλλά και ο συμπαθής Σελίμ.

Φυσικά, στις πρώτες σειρές βρέθηκαν για τις ανάγκες του τρέιλερ οι δύο νικητές του MasterChef, για τις σεζόν που προβλήθηκαν από το STAR, Λάμπρος Βακιάρος και Μανώλης Σαρρής.

Ο Λάμπρος Βακιάρος, νικητής της πρώτης σεζόν, σε στιγμιότυπο από το τρέιλερ για το MasterChef 4
Δύο; Γιατί όμως μόνο δύο; Στην τριάδα των πάγκων της πρώτης σειράς θα περίμενε κανείς στη δεύτερη θέση να δούμε τον νικητή του MasterChef 2, Τιμολέοντα Διαμάντη. Αντ’ αυτού, εκεί στρογγυλοκάθισε η φιναλίστ του περσινού τελικού Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

O Τιμολέων δεν βρισκόταν μεταξύ των 12 παικτών που συμμετείχαν στο νέο τρέιλερ. Όπως μας ενημέρωσαν, ο νικητής της δεύτερης σεζόν προσκλήθηκε φυσικά προκειμένου να συμμετέχει στο βίντεο για την προώθηση του MasterChef. Ωστόσο, ο Τιμολέων βρισκόταν εκείνη την περίοδο στο εξωτερικό και έτσι δεν κατέστη δυνατό να βρίσκεται στα γυρίσματα.

Το ταξίδι του Τιμολέοντα του MasterChef στο χωριό του Άη Βασίλη

https://www.instagram.com/p/B6A4wzjnsQq/?utm_source=ig_embed
Μια ματιά στον λογαριασμό του Τιμολέοντα από το MasterChef στο Instagram, επιβεβαιώνει πως ο σεφ βρισκόταν μέσα στις γιορτές στη Φινλανδία και την Σουηδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια από τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο νικητής του MasterChef βρίσκεται αγκαλιά με έναν Άγιο Βασίλη στο χωριό του, στο Ροβανιέμι. Σε άλλη του ανάρτηση, χαιρετά τους ακολούθους του από ένα πάρκο αναψυχής στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.