Η Κατερίνα Καινούρια μιλά ανοιχτά για την Μέγκι Ντρίο – Γιατί την κατηγορεί (βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούρια μιλά ανοιχτά για την Μέγκι Ντρίο – Γιατί την κατηγορεί (βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο απουσιάζει από την εκπομπή Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου αρπάζει την ευκαιρία να την “αδειάσει” δημόσια, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συμβαίνει.

“Κι εδώ η Μέγκι μας, κάποιες φορές δεν την βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς, εξαρτάται από τη Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα”, είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει και πολλές φορές δεν έρχεται. Κι εδώ είναι επαγγελματίες 30 χρόνια κι είναι εδώ στην ώρα τους πάντα, κάθε πρωί, με παιδιά και οικογένειες. Αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τους δίνονται ευκαιρίες που τώρα ξεκινάνε -γιατί η Μέγκι πήρε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία μέσα από εδώ- και δεν είναι συνεπείς και δεν σέβονται ανθρώπους που είναι χρόνια στον χώρο, δεν θα καταλήξουν πουθενά σε αυτή τη δουλειά”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.