ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ο πιο αδύναμος κρίκος»: Ο Τ.Τρύφωνος έγδυσε παίκτη και έκανε… μαθήματα πεταλούδας – «Φωτιά» τα σχόλια (βίντεο)

«Ο πιο αδύναμος κρίκος»: Ο Τ.Τρύφωνος έγδυσε παίκτη και έκανε… μαθήματα πεταλούδας – «Φωτιά» τα σχόλια (βίντεο)

Όπως είθισται, κάθε Σάββατο απόγευμα στον ΣΚΑΪ προβάλλεται επεισόδιο από τον Πιο Αδύναμο Κρίκο. Σήμερα, όμως ο Τάσος Τρύφωνος ήταν σε μεγάλα «κέφια».

Το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος», μας έχει συνηθίσει να γίνεται πρώτο trend στο Twitter. Αυτή τη φορά ήταν ο παίκτης Φώτης και οι κολυμβητικές του ικανότητες που έκαναν τους χρήστες του Twitter να πάρουν «φωτιά».

Σε έναν από τους πρώτους γύρους του «Πιο Αδύναμου Κρίκου», ο Τάσος Τρύφωνος στάθηκε στο χρώμα των μαλλιών του παίκτη, ο οποίος όμως υποστήριξε πως δεν ήταν βαφή αλλά… χλώριο. Όπως αποδείχτηκε, ο Φώτης από τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» υπήρξε πρωταθλητής στην κολύμβηση και συγκεκριμένα στην «πεταλούδα». Για κακή του όμως τύχη, το αποκάλυψε στον παρουσιαστή του «Πιο αδύναμου κρίκου», τον Τάσο Τρύφωνος που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό.

  • Βίντεο: Μαθήματα «Πεταλούδας» στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»

Ο Τάσος Τρύφωνος ζήτησε από τον παίκτη στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» να δείξει στην κάμερα την τεχνική της «πεταλούδας». Ωστόσο, όπως παρατήρησε, τα μυστικά της κολύμβησης δεν φαίνονται πάνω από το πουκάμισο και έτσι έβαλε τον παίκτη να γδυθεί.

  • Τα επικά σχόλια στο Twitter για τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»

Φυσικά, οι αναφορές στο Twitter για το περιστατικό ήταν πολλές και όλες τους απολαυστικές. «Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι κατάλληλο για άνω των 18 ετών» έγραψε κάποιος για το περιστατικό στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο».
https://twitter.com/antrian_LSF/status/1216041486934007809

«Να βρείτε κοπέλα που να σας κοιτάζει όπως η Μαριελλα τον πεταλουδιτσο…» στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» σχολιάζει κάποιος άλλος για την διαγωνιζόμενη που κρατούσε το μικρόφωνο, ενώ ο Φώτης… κολυμπούσε.
https://twitter.com/Neorun2/status/1216044024039165952

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πάντοτε, μα πάντοτε, μια φωτογραφία της πρώτης διδάξασας στην κακιοσύνη, της Έλενας Ακρίτα, που κολλάει με κάθε σχόλιο όταν παρακολουθεί κανείς τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο».
https://twitter.com/osianouli/status/1216053039506841600

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.