ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρία Μπεκατώρου: «Τι; – Να έρθει ο Τσίπρας στο YFSF;» (βίντεο)

Μαρία Μπεκατώρου: «Τι; – Να έρθει ο Τσίπρας στο YFSF;» (βίντεο)

Με την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar προ των πυλών, η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

«Φέτος είμαι απόλυτα ευτυχισμένη, πατάω στο πλατό και τρελαίνομαι» σχολίασε η Μαρία Μπεκατώρου, αναφερόμενη τόσο στο Still Standing, όσο όμως και στο Your Face Sounds Familiar.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε λοιπόν στο Your Face Sounds Familiar που επιστρέφει τον Φεβρουάριο στον ΑΝΤ1 με νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή. «Έχω μια προσαρμοστικότητα ως άνθρωπος. Μου αρέσει μέσα στη δουλειά να παίρνω τα καλά τους στοιχεία. Μου αρέσει να δίνω χώρο, σέβομαι πάρα πολύ τους ανθρώπους» σχολίασε η Μαρία Μπεκατώρου και εξήγησε πως δεν έχει ακόμη γνωρίσει τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου που θα βρεθεί για πρώτη φορά στη θέση του κριτή στο YFSF.

H Μαρία Μπεκατώρου για τον Γεωργούλη στο Your Face Sounds Familiar


Από την ανακοίνωση των παικτών του Your Face Sounds Familiar και της κριτικής επιτροπής και μετά, υπήρξαν αντιδράσεις για την απόφαση του ευρωβουλευτή πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, να παραμείνει στο πόστο του κριτή της εκπομπής. Ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο ζήτημα με το θέμα. «Δεν υπάρχει πρόβλημα! Έτσι νομίζω…» απάντησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Νίκος Μουτσινάς αστειεύτηκε στο σημείο εκείνο λέγοντας: «Δηλαδή θα κάνουμε και στον Τσίπρα (πρόσκληση) να έρθει στο Your Face;» με την Μαρία Μπεκατώρου να ξαφνιάζεται ρωτώντας απορημένη: «Τι να έρθει ο Τσίπρας στο Your Face;». Δείτε από το 8ο λεπτό και έπειτα το στιγμιότυπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία Μπεκατώρου πάντως παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει επακριβώς τι συμβαίνει με τη συμμετοχή του Γεωργούλη στο Your Face Sounds Familiars «Ούτε εγώ το ξέρω… Και εγώ είχα την ίδια απορία και την έχω με εσένα, αλλά από τη στιγμή που θα είναι δεν υπάρχει πρόβλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.