ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Masterchef: «Θεούλης»! – Πήρε το αρνάκι από το πάτωμα και… προσπάθησε να το σερβίρει στους κριτές (βίντεο)

Masterchef: «Θεούλης»! – Πήρε το αρνάκι από το πάτωμα και… προσπάθησε να το σερβίρει στους κριτές (βίντεο)

Ο 34χρονος Γιάννης πήγε στην οντισιόν του MasterChef για να διεκδικήσει την είσοδό του στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Τα πράγματα, όμως δεν πήγαν όπως περίμενε, καθώς ένα “ατύχημα” στην κουζίνα ήταν ικανό να του κλείσει την πόρτα για τη συνέχεια.

Το τηγάνι με το αρνί έπεσε στο πάτωμα με τον ίδιο να “παγώνει” προς στιγμήν, όμως, βρήκε λύση, η οποία, ωστόσο, δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο παίκτης πήρε το αρνί από το πάτωμα, το ξέπλυνε με νερό και το έβαλε πάλι στο τηγάνι.

«Βάλαμε άλλο, το σώσαμε. Πρέπει να σέβεσαι τους καλεσμένους σου, τους πελάτες σου», είπε ο Γιάννης και η παραγωγή τον “άδειασε” δείχνοντας ξανά το πλάνα που έπλενε το αρνί και το έβαζε ξανά στο τηγάνι.

«Η θέλησή σου έχει θολώσει την κρίση σου με αποτέλεσμα εδώ πέρα μπροστά μας σήμερα να κάνεις τεράστιες κωλοτούμπες και φάουλ. Αυτό να το προσέξεις και να μην το κάνεις», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παίκτης με τρία “όχι” τέθηκε εκτός διαγωνισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.