Δεν σταματάει να μας χαρίζει απίστευτες στιγμές η εκπομπή «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» της Κύπρου, αυτή την φορά ένας παίκτης έκανε έξαλλο τον Τάσος Τρύφωνος, επειδή δεν μπορούσε να βρει το Λαγονήσι.

Από τους απίθανους-πόσιμπολ παίκτες της Κύπρου, στα viral με τους γύπες από τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο», ο Τάσος Τρύφωνος λατρεύει να συναντά ανθρώπους που κολλάνε με τις πιο προφανείς απαντήσεις στις ερωτήσεις του.

Ο Κώστας κλήθηκε στην εκπνοή του ρολογιού στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» να απαντήσει στην εξής απλή ερώτηση: «Παραλιακή περιοχή της Αττικής που δεν είναι νησί, αλλά ούτε λαγούς έχει». Ο χρόνος έληξε με τον παίκτη να πηγαίνει πάσο. Ωστόσο, ο Τάσος Τρύφωνος επέμεινε να ρωτά τον Κώστα την ίδια ερώτηση, χωρίς ο παίκτης να μπορεί να βρει την προφανή, προφανέστατη απάντηση.

Βίντεο: Πνιχτά γέλια από τους παίκτες στον Πιο Αδύναμο Κρίκο

«Θα μείνουμε εδώ μέχρι να απαντήσεις» ακούγεται να λέει ο Τάσος Τρύφωνος, στο απόσπασμα από τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» που έδωσε ο ΣΚΑΪ πριν την προβολή των επεισοδίων το Σαββατοκύριακο. Η αδυναμία του Κώστα να βρει την απάντηση προκάλεσε τα πνιχτά γέλια των συμπαικτών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!