«Έριξε» το Netflix η επιστροφή του «La Casa de Papel» (φώτο – βίντεο)

«Έριξε» το Netflix η επιστροφή του «La Casa de Papel» (φώτο – βίντεο)

Η μέρα που αρκετοί περιμένανε έφτασε! Το «La Casa de Papel» επέστρεψε με τον τέταρτο κύκλο να αναμένεται συναρπαστικός, όμως η επιστροφή συνοδεύτηκε και από κάποια τεχνικά προβλήματα.

Ο περιορισμός στις μετακινήσεις για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, αναγκάζει τους περισσότερους να περνάνε περισσότερη ώρα από ότι συνήθως μπροστά από τις τηλεοράσεις τους.

Με τα περισσότερα κανάλια να παίζουν θέματα για τον Covid-19, το όλο κλίμα γίνεται κάπως δυσάρεστο για αυτό και οι περισσότεροι καταφεύγουν σε καλωδιακά κανάλια και στο Netflix.

Ειδικά το τελευταίο είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει άπειρες ταινίες και σειρές.

Την σημερινή ημέρα μάλιστα, την περίμεναν αρκετοί, καθώς θα ανέβαινε ο νέος κύκλος του La Casa De Papel, όμως με το καλημέρα παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα.

Η μαζική είσοδος στην πλατφόρμα, η οποία έτσι και αλλιώς ήταν κάπως φορτωμένη το τελευταίο διάστημα λόγω της καραντίνας, σε συνδυασμό με την επιθυμία να δουν όλη την Ισπανική σειρά, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει το σύστημα σε κάποιες περιπτώσεις.

Σίγουρα όμως αυτό είναι προσωρινό και για λίγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.