ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

MasterChef: «Η Μαρία όταν βγει από το παιχνίδι θα ξενερώσει με τον ίδιο της τον εαυτό» (βίντεο)

MasterChef: «Η Μαρία όταν βγει από το παιχνίδι θα ξενερώσει με τον ίδιο της τον εαυτό» (βίντεο)

Η Μαρία Μπέη, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών με τον χαρακτήρα που έχει δείξει στο «MasterChef 4».

Για τον φετινό κύκλο του MasterChef μίλησαν στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Σταμάτης Κωβαίος. Η Ιωάννα, μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μαρία Μπέη.

«Η Μαρία το έχει τραβήξει λίγο παραπάνω. Όταν βγει έξω και δει το όλο σύνολο, τι βγαίνει δηλαδή προς τα έξω, γιατί είναι και το μοντάζ μέσα, πιστεύω ότι θα ξενερώσει με τον εαυτό της. Νομίζω ότι με τον Μπέλλο το έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά και σου λέει “ας μείνω δίπλα στον Μπέλλο”. Δίπλα; Πίσω; Μπροστά; Γιατί βγαίνει και μπροστά πολλές φορές και “θα με βοηθήσει αυτό”», είπε η Ιωάννα Μπουρλόκα.

«Ο Τζον είναι πάρα πολύ καλό παιδί, είναι ευαίσθητος, ότι έχει να σου πει θα στο πει με το γέλιο του, με ευχαρίστηση. Δεν έχουμε βρεθεί, αλλά έχουμε κανονίσει όταν τελειώσει όλο αυτό να κάνουμε ένα διαδικτυακό κανάλι, μια εκπομπή μαγειρικής με πιο φιλική διάθεση», είπε ο Σταμάτης Κωβαίος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.