ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η κατάρα της σειράς «Glee»: Oι συντελεστές που έχασαν τη ζωή τους (φωτό)

Η κατάρα της σειράς «Glee»: Oι συντελεστές που έχασαν τη ζωή τους (φωτό)

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ημέρες η εξαφάνιση της πρωταγωνίστριας του Glee, Naya Rivera η οποία βρέθηκε νεκρή, μετά από επίσκεψη με το γιο της στη λίμνη Piru.

Ο θάνατος της ήρθε να προστεθεί στις υπάρχουσες θεωρίες συνομωσίας που μιλούν για την «κατάρα» του Glee.

Cory Monteith

Το Glee τελείωσε με το τελευταίο του επεισόδιο να προβάλλεται τον Μάρτιο του 2015 και αυτό ήταν δύο ολόκληρα χρόνια, αφού ο Cory Monteith, ο οποίος έπαιξε τον πρωταγωνιστή Finn Hudson στη σειρά, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης και αλκοόλ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Βανκούβερ.

Nancy Motes

Η ετεροθαλής αδερφή της Julia Roberts, υπήρξε μέλος της παραγωγής της σειράς. Η Nancy πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών τον Φεβρουάριο του 2014, γεγονός που επιβεβαίωσε και η οικογένειά της με σύντομη ανακοίνωση. Ήταν μόλις 37 ετών και βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Οι φήμες τότε οργίαζαν για την “κακή σχέση” της με την Roberts.

O σύντροφος της Becca Tobin

Eπίσης, το 2014 ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας της σειράς Becca Tobin, που υποδυόταν την Κίτι βρέθηκε νεκρός έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης με φίλους σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ , σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Monteith. Αν και δεν βρέθηκαν αλκοόλ ή παραισθησιογόνες ουσίες στον οργανισμό του, οι αρχές δεν πείστηκαν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Mark Salling

Τον Δεκέμβριο του 2015, ο Mark Salling, ο οποίος έπαιξε τον Noah Puck Puckerman στη σειρά συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής παιδικής πορνογραφίας και τον Ιανουάριο του 2018, αυτοκτόνησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λοιπόν, πόσο τυχαία μπορεί να είναι όλα αυτά τα συμβάντα; Μήπως η κατάρα του Glee είναι αληθινή;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.