ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Μουτσινάς: Επιστρέφει με ανατρεπτικό τρέιλερ (βίντεο)

Ν.Μουτσινάς: Επιστρέφει με ανατρεπτικό τρέιλερ (βίντεο)

Ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Νίκος Μουτσινάς και στα κοινωνικά δίκτυα της εκπομπής ανέβηκε ένα ανατρεπτικό τρέιλερ που μας δείχνει το τι θα συμβεί.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ένα τελευταίο Καλό Μεσημεράκι στους τηλεθεατές, στις 3 Ιουλίου και έφυγε για διακοπές. Τι έχει συμβεί από τότε, όμως;

Στη σελίδα της εκπομπής στο Instagram ανέβηκε πριν από λίγη ώρα το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σεζόν. Από τα πρώτα πλάνα διακρίνουμε πως δεν είναι κάτι συνηθισμένο.

Αρχικά, βλέπουμε αξεσουάρ θαλάσσης μαζί με αντικείμενα από το Καλό Μεσημεράκι, όπως η Χρυσή Τηλεόραση, να είναι σκορπισμένα στο έδαφος. Ενώ η κάμερα μετακινείται και ακούμε τους ήχους τζιτζικιών και αφού προσπερνά ένα γυναικείο πόδι, της Βάνιας, καταλήγει στον Νίκο Μουτσινά.

Ο Νίκος είναι πεσμένος ανάσκελα και ροχαλίζει. Τι έχει συμβεί;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ze2mc6sQMtQ&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.