ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

O Batman και o Spiderman πρωταγωνιστούν σε θρίλερ εποχής (βίντεο)

O Batman και o Spiderman πρωταγωνιστούν σε θρίλερ εποχής (βίντεο)

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και ο Τομ Χόλαντ πρωταγωνιστούν σε μια ξεχωριστή δραματική ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Πρόκειται για το δραματικό θρίλερ «The Devil All The Time», το οποίο παρακολουθεί τη ζωή ενός νεαρού από την αμερικανική επαρχία την περίοδο μεταξύ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και του πολέμου του Βιετνάμ στις ΗΠΑ. Ο Έιβιν, τον οποίο υποδύεται ο Τομ Χόλαντ που έγινε ευρέως γνωστό ως Spiderman, προέρχεται από μια θεοσεβούμενη χριστιανική οικογένεια και πιστεύει βαθιά πως μπορεί να κάνει το οτιδήποτε για να προστατέψει αυτούς που αγαπά, αλλά και να διορθώσει την αμαρτία και το άδικο.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, από την άλλη, έρχεται με έναν ρόλο, που μάλλον δεν μας έχει συνηθίσει. Ο πάλαι ποτέ αστραφτερός βρικόλακας και πριν φορέσει τη στολή του Batman, παίρνοντας τη… σκυτάλη από τον Μπεν Άφλεκ, φοράει το γαλάζιο κοστούμι του και κηρύττει το λόγο του Θεού στη μικρή αμερικανική πόλη. Όμως, όλοι υποψιάζονται πως πίσω από την αγγελική εικόνα κρύβεται ένας αληθινός διάβολος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.