ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

ANT1: Δυναμώνει την μυθοπλασία του με πρόσωπα – έκπληξη σε νέο σίριαλ

ANT1: Δυναμώνει την μυθοπλασία του με πρόσωπα – έκπληξη σε νέο σίριαλ

Ο ANT1 επιθυμεί να εμφανιστεί δυνατός στη νέα σεζόν και για να το πετύχει αναμένεται να ενισχυθεί με πολύ δυνατά πρόσωπα που θα βοηθήσουν στην μυθοπλασία του καναλιού.

Η νέα κωμική σειρά παρακολουθεί τη ζωή ενός ζευγαριού, που αν και έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένο, έχει ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο. Η σεξουαλική τους ζωή, τα παράπονα Εκείνης, ο καλύτερος φίλος Εκείνου και, φυσικά, η πεθερά…

H νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 είναι βασισμένη στη σειρά «La Famiglia» της Armoza Formats και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται η Ιωάννα Ασημακοπούλου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Μιχάλης Σαράντης.

Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου και Μάνος Τσότρας, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Οι συνεδρίες της θεραπείας είναι μια σειρά από σκηνικά μέσα από τα οποία αποκαλύπτονται αστείες στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειας.

Δύο αγαπημένα πρόσωπα έρχονται να προστεθούν στο βασικό καστ του σίριαλ και στους πλέον «ισχυρούς» ρόλους, εκείνους των πεθερών!

Ο λόγος για την Υρώ Μανέ, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά το καθημερινό κωμικό σίριαλ «Όσο έχω εσένα» καθώς και την Ιωάννα Μαυρέα, ηθοποιό με πλήθος θεατρικών όμορφων στιγμών στο βιογραφικό της και τηλεοπτική εμπειρία στη σειρά του ΑΝΤ1, «Στο καλό μου γλυκιά μου συμπεθέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.