ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

The Bachelor: Άρχισαν τα όργανα – Παίκτρια εμφανίζεται σε ιστοσελίδα με συvοδούς πολυτελείας – 500€ την ώρα (φωτό)

The Bachelor: Άρχισαν τα όργανα – Παίκτρια εμφανίζεται σε ιστοσελίδα με συvοδούς πολυτελείας – 500€ την ώρα (φωτό)

Σε μπελάδες μπήκε μια ακόμα παίκτρια ελληνικού ριάλιτι! Αυτή τη φορά πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του «The Bachelor».

Η συγκεκριμένη παίκτρια είδε φωτογραφίες της και το όνομα της σε ιστοσελίδα με συνοδούς πολυτελείας.

Πρόκειται για παίκτρια η οποία είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο GNTM χωρίς, όμως, να καταφέρει να περάσει στην audition της, με την ίδια να έχει απασχολήσει τα Μέσα και με τις δηλώσεις της περί σχέσης της με λαοφιλή τραγουδιστή.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε δύο χρόνια πριν, όταν ενημερώθηκε από το περιβάλλον της πως… τη διαφημίζουν σε σάιτ, με την ίδια να απευθύνεται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να κατέβουν οι αναρτήσεις που αφορούσαν στο όνομά της μαζί φυσικά με τις φωτογραφίες της. Κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Η ίδια παραμένει στη σελίδα με της συvoδούς, με την περιγραφή της να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η … με φουσκωμένα χείλη για φουσκωμένα πορτοφόλια». Η ίδια σελίδα κοστολογεί τις υπηρεσίες της για 500 ευρώ την ώρα.

Το πρόβλημα για την πρώην εστεμμένη και νυν… υποψήφια νύφη του Βασιλάκου είναι πως η συγκεκριμένη σελίδα είναι μεν ελληνική αλλά έχει server στο εξωτερικό -συγκεκριμένα την Ολλανδία- με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα η ίδια να μην έχει δικαιωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.