ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

GNTM: Η πολυαναμενόμενη στιγμή του makeover έφτασε – Κλάματα και συγκινήσεις στο σημερινό επεισόδιο (βίντεο)

GNTM: Η πολυαναμενόμενη στιγμή του makeover έφτασε  – Κλάματα και συγκινήσεις στο σημερινό επεισόδιο (βίντεο)

Όπως είναι γνωστό από τους προηγούμενούς κύκλους του GNTM, σε ένα από τα πρώτα επεισόδια πραγματοποιείται το μεγάλο makeover των παικτών, με το σημερινό να είναι αυτό για τον τρίτο κύκλο.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, επισκέπτονται το σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία επιβράβευσης, που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να απελευθερωθούν και να “τσαλακωθούν”.

Με έμπνευση από τις ταινίες “Risky Business” και “Striptease”, τα μοντέλα καλούνται να μεταμορφωθούν σε νέους Tom Cruise και Demy Moore αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. O νικητής της δοκιμασίας θα έχει ένα δυνατό πλεονέκτημα, που θα καθορίσει τις επόμενες εξελίξεις.

Η πρόοδος έρχεται μέσα από την αλλαγή και η πολυαναμενόμενη στιγμή του Makeover έφτασε! Οι διαγωνιζόμενοι θα αφεθούν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του, για να αποκτήσουν το τελικό model look, που θα απογειώσει την εικόνα τους.

Τον αρχικό ενθουσιασμό γρήγορα θα διαδεχθούν τα δάκρυα, η αμφιβολία και οι αντιρρήσεις. Για κάποιους η αλλαγή θα είναι εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή αλλά ένα top model οφείλει να έχει ταυτότητα. Να είναι σύγχρονο και επίκαιρο. Και όπως τονίζει η Βίκυ Καγιά “οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος της ημέρας, όλοι θα πρέπει να αποδεχθούν την ανανεωμένη εικόνα τους, αν δεν θέλουν να “ψαλιδίσουν” την πορεία τους στο GNTM 3!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.