Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου εκτός σπιτιού – Οι πανηγυρισμοί και ο σχολιασμός «καραγκιόζης» (βίντεο)

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου εκτός σπιτιού – Οι πανηγυρισμοί και ο σχολιασμός «καραγκιόζης» (βίντεο)

Μια ακόμα ζωντανή σύνδεση με το σπίτι του «Big Brother» έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση να πουν δυο λόγια στο τηλεοπτικό κοινό πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

Παναγιώτης Βαρουξής, Ραμόνα Ραμοροσάνου, Ραΐσα Κόντη και Χριστίνα Ορφανίδου μίλησαν στον κοινό και ευχαρίστησαν όσους έδωσαν τη θετική τους ψήφο.

Ο παρουσιαστής στην συνέχεια ζήτησε το φάκελο με το αποτέλεσμα από την παραγωγή και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα.

Η παίκτρια η οποία συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων ήταν η Χριστίνα Ορφανίδου με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι.

Ο Χρήστος Βαρουξής στο άκουσμα την ανακοίνωσης ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς καθώς ο αδερφός του παρέμεινε στο σπίτι. Τους έξαλλους πανηγυρισμούς τους ακολούθησε και ο Παναγιώτης.

Τα δυο αδέρφια χοροπηδούσαν έντονα μπροστά στους υπόλοιπους συγκατοίκους προκαλώντας δυσαρέσκεια σε ορισμένους. Μάλιστα, κάποιος σχολίασε «καραγκιόζης» για το θέαμα αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.